Açık öğretim sınavına girmeden bir doz Nadide Sultan'dan Konyalım' ı kesinlikle dinlerdim 😂 Hayır farkında olmadan insanı motive eden bir şarkı
Sınava girerken motivasyonunuzu nasıl sağlarsınız?

KONYALIM
NADİDE SULTAN
Açık öğretim sınavına girmeden bir doz Nadide Sultan'dan Konyalım' ı kesinlikle dinlerdim 😂 Hayır farkında olmadan insanı motive eden bir şarkı
Sınava girerken motivasyonunuzu nasıl sağlarsınız?

KONYALIM
NADİDE SULTAN
Motivasyon, gerekli yerlerden veya öğrenci koçlarından da yardım alınan bir süreç. Ama, en temeli bizim kendimize sağladığımız Motivasyon sayesinde ilerleme kaydedebiliriz.
Ben sınav üzerine Motivasyon isteyen arkadaşlara hep şunu yazarım. "Olumsuz düşünceleri kafandan sil ve yapabilirim düşüncelerini zihnine yerleştir." Kişi her zaman kendisini motive etmeli. " Ay ya geçemezsem sınavı! Ya çalıştığım yer çıkmazsa!" Soruları kişi ile sınava kadar geliyorsa, zaten o sınavı unutsun. Çünkü hiç bir başarı elde edemez. Kafası hep soruya odaklı değil, sonuna odaklı gider.
Ben öğrencilik dönemimde motivasyon nasıl sağladığımdan bahsedeyim. Belki sınav sürecinde olan arkadaşlarda yorumdan görür ve uygular. Tavsiyem, klasik bir müzik eşliğinde boş bir odada çalışmaktır. İnanın zihni temizler, yeniler, zihne bilgi sağlaması için yardımcı olur. Zaten çalışan bir insanın yapamayacağı bir şey yoktur. Belirttiğim gibi, olumsuzlukları kenara attığımız sürece, motivasyon hep bizimle birlikte!
Teşekkürrrr ederrriiiimmm☺️
Ricaaaaaaa ederimmmmm cancazımmmmm ☺️
Motivasyon sağlamıyorum.. Olur ya da olmaz diyorum geçiyorum.. Genelde de oluyor 😅
Ne kadar hızlı bir eig oldu böyle..
Teşekkür, gününüz aydın olsun Musti beycim😄
Günaydın hanımefendi 😄
Rica ederim ne demek
Cevap
1Cevap
Genellikle beni motive eden şarkıları dinlerdim
Ben kendi kendime "amaan büte kalır verirsin" falan diyorum ajdjejs
Hehehe en kötüsünü düşünerek hdhdh
Büte girerken de "en kötü bidahaki dönem bidaha girersin" diyorum. İflah olmam ben ajxnsjc
Sen uzatmaları da oynamak istiyorsun jfjfj
Sağlayamıyorum 21 Ocak'ta finalim var 0 bilgi var bende
Allah'a emanet diyip giriyoruz sınava. 🤓
Ya bismillah ⚔️ 😅
Sağlıyorum.
Nasıl işte 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar