Yardım edin , artık çare bulamıyorum?

Arkadaşlar ben 2000 doğumluyum. Üniversiteye bazı sebeplerden ötürü 2 yıl geç başlamak zorunda kaldım. Bu sonradan içime çok büyük bir dert oldu. Bu yıl mimarlık 3. sınıftayım. Biliyorsunuz zaten fazlasıyla zor bir bölüm. Ayrıca bu dönem herkes ayrı ayrı üstüme geldi sanki , boğuldum çok çırpındım. Alttan derslerim zaten vardı 2-3 tane ama bugün açıklandı ki çok önemli olan günlerce üzerinde uğraştığım ödevlere hocalar 45 filan vermiş. Ailem maddi açıdan hep destek oldular bana ama bi derdim sıkıntım olduğunda üstünü örtmek zorunda kaldım pek oralı olmadılar. Yapayalnızım , ne arkadaş hayatım iyi ne okul ne de bir ilişkim var.
Yazın staj yaptım mesleğimin aslını orada öğrenince çok sevdim iyi ki mimarlık seçmişim dedim. Ama bu dönem elim ayağım birine dolandı herkes beni dışladı hocalarla aram iyi değildi. İlkokula yeni başlayan çocuklar gibiyim. Bazen dua ediyorum bi hastalığım çıksa sürünsem de şunlarla uğraşmasam diye.. Ne yapıyım arkadaşlar , kendimi öldürmek istesem cesaretim yok inancım izin vermiyor. Yeniden başlamak için çok geç. Ayrıca babam da yok , anneme çok düşkünüm sürekli onunla olmak istiyorum 😔😔 kusura bakmayın her şeyi anlattım ama çok doluyum

Yardım edin , artık çare bulamıyorum?