Sınava girdiğime eminim imza da attım hatta. Ama sınav kağıdım ortada yok, herkesin notu girilmiş benim girilmedi ve kalmış gözüküyorum. Ne olacak şimdi?
Sınav kağıdımı kaybetmiş olmaları benim hatam değil ki hocanın suçu. Büte girebilmem için final notumu açıklaması ve kağıdımın bulunması gerekiyor şikayet edersem eğer başları belaya girer
Şikayetini yine yap ama hoca da diycek ki imzasını atmış kağıdını bırakmamış. üniversiteler birilerinin babasının çiftliği gibi işlediği için yine sen zararlı çıkarsın. Bütte çok zor sorular çıkar yine kalırsın okulunu uzatmaya kadar gider. üniversitede kanun adalet vs yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
imza attıysan o zaman kaybeden kimse onun suçudur
Bulunmazsa ne yapmam gerekiyor
şikayet et bence sucun olmadığı halde dersten kalıyorsun sonucta
büte gircen
bu arada snowflake kar tanesi ama genelde hanım evladı süt çocuğu falan anlamında kullanılıyor. D
Sınav kağıdımı kaybetmiş olmaları benim hatam değil ki hocanın suçu. Büte girebilmem için final notumu açıklaması ve kağıdımın bulunması gerekiyor şikayet edersem eğer başları belaya girer
Şikayetini yine yap ama hoca da diycek ki imzasını atmış kağıdını bırakmamış. üniversiteler birilerinin babasının çiftliği gibi işlediği için yine sen zararlı çıkarsın. Bütte çok zor sorular çıkar yine kalırsın okulunu uzatmaya kadar gider. üniversitede kanun adalet vs yok
Yeni sorular yeni sınav
at msg
konusurken hesap kapandi buraya gel bisex
msg atarmisin