Eğitim & Kariyer En sevmediğiniz ders ne? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim tartışmasız ya Beden ve Müzik Güncellemeler+1 yıl Ama en azından bu seneden itibaren görmüyorum👍🏻 de 11’den küçüklere üzülüyorum hâlâ En sevmediğiniz ders ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben hep müzikten sıfır alıyordum 😂 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Matematikten hep nefret ederdim hâlâ da ederim. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fizik Kimya Biyoloji Felsefe hiç ssvmezdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayat sınavı 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 den küçük derken Yorumla MelisaDurgun +1 yıl 11. sınıftan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaçıncı sınıfsin Yorumla MelisaDurgun +1 yıl 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman yaşın yanlışmis beni o yanılttı Yorumla MelisaDurgun +1 yıl 18 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım çıtırcık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Edebiyat ve ingilizce
Ben hep müzikten sıfır alıyordum 😂
Matematik sevmezdim
Hayatın verdiği dersler 😆
Matematikten hep nefret ederdim hâlâ da ederim.
Fizik Kimya Biyoloji Felsefe hiç ssvmezdim
Bir zamanlar kimyaydı minnoş
tarih türkçe
Matemato
Beden ve müziği sevmezdim ben de.
Benimde senin fizigin
Beden di her gün voleybol oynuyorduk
Hayat sınavı
11 den küçük derken
11. sınıftan
Sen kaçıncı sınıfsin
12