A1i evde ögrenmeyi düsünüyorum A2 icin online Kurs alabilirim, peki sizce nasil ögrenmeliyim
A1 nedir Basit cümleler kurabiliyorsun ve anliyabiliyorsun Gündelik Sohbet edebiliyorsun Hobilerinden vs Bahsedebiliyorsun
A1i evde ögrenmeyi düsünüyorum A2 icin online Kurs alabilirim, peki sizce nasil ögrenmeliyim
A1 nedir Basit cümleler kurabiliyorsun ve anliyabiliyorsun Gündelik Sohbet edebiliyorsun Hobilerinden vs Bahsedebiliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Balım illa paralı olmasına gerek yok bir uygulama yükle ordan çalışırsın. film/dizileri İspanyolca izlersin. Mesela burada görüş yazıyorsan İspanyolcası nasıldır diye araştır. Zaten neredeyse hep elimizde telefon var aklına geldikçe kelimeler araştır o kelimeyi de cümle içinde nasıl kullanırsın ona bak. Vee durmadan konuş C1 seviyesinde bile okuyabilsen a1 seviyesinde konuşamazsın eğer pratik yapmazsan. Evde durmadan kendi kendine konuş geç aynanın karşısına bir topic bul mesela okulda İspanyol bir öğrenci geliyor onunla sohbet ediyormuş gibi ya da alışveriş mağazasında gibi konuş
Peki yanlis konusuyorsam grameri falan
Bak ben bu konuda şanslıydım Fransızca öğrenmek istiyordum internet üzerinden bir kızla tanışmıştım Fransa da yaşıyordu ama Türk’tü onunla konuşuyordum hep. Challenge gibi yapardık ben onunla sırf Fransızca konuşmam gerekiyordu mesela günde 10 joker hakkım oluyordu bilmeyince internetten araştırıyordum böylelikle uğraştığım için kelime hafızamda kalıyordu ve yanlış konuşunca da düzeltiyordu. Hem o kadar eğlenceli oluyordu ki. Böylelikle çokta güzel bir arkadaşım oldu✨
Şu an iyi biliyor musun fransizcayi
Sosyal medya da bak illa birini bulursun canım, ya da bir soru daha sor İspanyolca bilen var mı gibisinden ya da seninle öğrenmek isteyen
Evet B2ye kadar kanıtlı kalanına da gerekli bulmadım çünkü Almanya da yaşıyorum o kadar Fransızca yeter diye düşündüm ama kendi kendime halaa konuşuyorum hem arkadaşımla hem yalnız mesela düşünürken Fransızca düşünmeye çalışıyorum
Ne güzel baska dillerde ögren bence
Biraz daha fazla vaktim olsun öğreneceğim, çok seviyorum dil öğrenmeyi, sen de bence üstüne düş çok güzel ve öğrenmeyi bilene çok kolay. Benim lisede sınıf arkadaşım Arnavuttu konuşurken o bir kaç kelime sıkıştırıyordu araya ben de öyle bir süre sonra az da olsa dedikodu bile yapabiliyorduk. Bence oturduğun şehirde bak yabancıların daha çok oldupu bir bölge var mı diye, yabancı dan kastım mülteci değil. İşte mesela bir kafe olur oraya gidersin orada birileri ile tanışırsın vs.
Sonrası içinde çok iyi baktım ben Almanca bilenler artık çok olduğu için tercümanlıkta çok almıyorlar ama mesela Rusça İspanyolca bilenler iyi kazanıyor. Öğrenirsen ek iş olarak da yaparsın
Tsk ederim cok sıkı bi sekilde oturup yapmam lazim zaten cok önceden beri istiyorum ama nasil baslicami bilmiyordum dualingo uygulamasimda kullaniyodum orada birah kelimeler ögrendim daha önceden biraz sayi ve renk kedi köpek falan da ögrenmistim bide bi kac fiilleri, ama tam cümle olarak hic yapmamistim gecenlerde bi Merhaba nasilsin ismin ne falan diye basit cümlelerle baslamistim
Rica ederim ne demek 🤍 ya ne güzel işte, başarılar dilerim sana
Tsk ederim 😊
Sana da başarilar 🥰
Ben de teşekkür ederim canım 😊
Duolingo indir öğren
Onu indirdim ordan yapiyorum biraz
Kolay gelsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!