Sınava 6 ay var temelim orta seviye konular yetişir mi? Tyt de gene çalışmıyorum alanım TM.
Kurtsan destek alıyorum
Kurtsan destek alıyorum
Planlı ve Düzenli Çalışın.
Motivasyonunuzu Yüksek Tutun.
Çeşitli Kaynaklardan Yararlanın.
Ders Çalışırken Yalnızca Derse Odaklanın.
Beslenmenizi ve Uyku Düzeninizi İhmal Etmeyin.
Sınav Stresinizi Kontrol Edin.
Kesinlikle en başta hedeflerinin olması lazım. İstediğin bir alan, hedeflediğin ve rahat yaşaman için bir gelecek düşüncesi ile ilerlemen gerekir canım. Olumsuz düşünceleri kenara atıp, olumlu düşüncelerle hayatına destek vermen gerekiyor. Bu bir savaş değil, mühim olan senin ruh sağlığın bunu unutma derim.
Kendin bu süreçte gayet düzenli, ve verimli çalışıyorsan, başaramayacağın bir şey yoktur emin ol. Motivasyon, bu durumun en temel kaynağıdır. Bir de düzenli bir çalışma programı sana bu konuda destek olacaktır. Eksiklerini belirleyip, onlara yoğunluk verirsen, yks sınavında başarı oranının arttığını kendi gözlerinle şahit olacaksın.
Heyecan asla yapma. Yaparsan, kaybedersin. Bu dünya' nın sonu değil unutma bunu. Hiç bir şey senden de önemli değil bunuda unutma tatlım:) sen olabildiğince pozitif düşün, sıkı çalış ve son bir, iki ay kala deneme ağırlıklı ilerlemeni öneriyorum..
Cevap
4Cevap
Temelin varsa özellikle sayısal konuda sıkı bir çalışmayla bir şey yapabilirsin. Bilgi
Yetişmezse bir sonraki sene girersin bu kadar kasmayın emin ol değmiyor
Sen elinden geleni yap, bu senin potansiyeline bağlı
Siki calisma dikkat bunlar iste
Ciddi ciddi heves ve azim lazim
Yetişmez maalesef
Neden yetişmez? Öyle yazıp girmeyin
Sen şu aklı sıra rakip eklediğini sananlardansın kesin, sana kötü bir haberim var ben şu an yeni başlamama rağmen tyt de 80 net yapıyorum. Sadece ayt kasacağım. Anlayacağın sen 30 larda debelenmeye devam et
Cevap versene
Bende yeni basladim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?