Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
Anestezi
İlk ve Acil Yardım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
Anestezi iki yıllık okursan, iş imkanı pek fazla yok. Okuduğun ile kalma ihtimalin inan çok yüksek. Anestezi 4 senelik okuyup, kpss sınavına girersen ve atanma şansın olursa, iş ve çalışma bakımından güzel tavsiye ederim. Onun dışında acil yardımda belki iş olanağı bir tık bulma şansın fazla olabilir ama, sonunda her ikiside kpss isteyen bir bölüm. Seçimini iyi yapman lazım. Bana sorarsan, tercihim 4 yıllık anestezi okuyup, kpss yaparak güzel bir yere atanmak olur. Diğerine göre, daha sakin bir iş..
4 yıllık anestezi bölümü yok ki ama
Pardon canım kelime hatası yapmışım. Aslında kastettiğim ilk yardım dışında anestezi okuyup, lisansa tamamlamak, yani farklı bir bölümle lisansa tamamlamak. 2 sene okudun, 2 sene de farklı bir alanla 4 seneye tamamlamak.
Radyoloji bölümü nasıl sizce peki ataması iyi diyorlar onada ama sağlığı olumsuz yönde etkiliyor
Güzel bir puan elde edersen kpss de özellikle. Rahat bir iş. Fakat, ileri de evet sağlığı biraz olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden radyoloji teknikerleri bir süre izine çıkıyorlar. Onun dışında, rahat ve güzel bir iş.
Bende iki yıllıklardan hayır gelmeyeceğini anladığım için yeniden yks çalismaya başladım ve okuduğum radyoterapi bölümünü bıraktım sizce doğru bir karar mi aldım
Aslında okumuş olduğun bölüm, çok değerli bir bölüm. Neden bıraktın bilemiyorum ama, kararına saygım sonsuz. Belki de mutlu olabileceğin bir meslek değildi. Kendini daha mutlu, yapabileceğin bir işe yönelmek elbette senin için daha iyi. Bir şey kaybın olmaz. Hayatını şekillendirecek olan sensin. Bu kararı aldıysan, daha da iyi bir kararla ilerleyeceğinden şüphem yok.
Bölümde sürekli kanser lafını duymak beni çok kötü etkiledi açıkçası psikolojim bozuldu önü de açık olmadığı için daha fazla kendime eziyet çektirmek istemedim
Ay canım benim. Nasıl istersen elbette en iyi sen bilirsin bölümün hakkında bilgiyi. O zaman yeni bir başlangıçlara adım at. Umarım senin için her şeyin hayırlısı olsun..
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim her şey gönlünce olsun seninde 💕
İnşallah canıımmmmm hepimizi 😘😘
Kendim paramedik mezunuyum, hiçbir şekilde önermiyorum, 2020 de 87 puan ile atanamadım bu yıl da atanamıyacam gibi, aklın varsa paramedik okuma boşuna
Yaaaa gerçekten çok üzüldüm bu duruma inşallah bu yıl atanirsin kardeşim
İnşallah ama zor, hayırlısı artık bakalım
Cevap
2Cevap
İlk ve Acil Yardım
Anestezi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar