Cok Kaygi Yapiyorum?

Merhabalar, sizlere bir konu hakkinda danismak istiyorum. Ben cok kaygili bir insanimdir en ufak seye kadar kaygilanirim ama son zamanlarda bu baya ama baya artti, meslek lisesinde yiyecek hizmetleri alaninda okuyorum ve bilen bilir saclarin toplanmasi tirnaklarin kesilmesi gibi basit hijyen kurallari vardir atolye*mutfak* derslerimizde, yaptigim kaygilardan dolayi bile bir ara sacimi kisa kestim diye bu sac ya toplanmazsa ne yaparim diye oturdum kaygilandim normalde takmam bile ama artik bu matematikmis edebiyatmis yok bunlarin sinaviymis vesayre dusunup kafama taktigim icin her seye kaygilanmaya basladim ama yemin ederim ki cok agir bir sey oldu bende bu,15 tatilde ortalamam 70 asagi ortalama gelirse ben ne yaparim diye simdiden aglamaya basladim. Boyle dusunup kaygilanmamin nedeni ise okudugum bolumun pahali bir bolum olmasi, her hafta yemek yapiyoruz ve cidden gidiyor baya para, bu emek ve harcamalara karsin olarak benim dusuk ortalama getirerek anneme ve babama yuzkarasi, fazlalik ve cabalarimizi bosa cikaran tembel kiz olarak dusunmelerinden korkuyorum bu yuzden yemeden icmeden bile kesildim kesilicem, her gun aglama krizlerine girip baygin baygin sanki yere yigilacakmisim gibi kaygili, olu ve umitsiz sekilde geziniyorum, sizce yardim almali miyim ne yapmaliyim da bu stresin kayginin onune gecebilirim nolur yardimci olun yuk oldu bana bu. Ya ben kendimi obur tarafa yollarim ya da bu lanet sey ortadan kalkar.
Cok Kaygi Yapiyorum?