Nolur fikir verin çok önemli 😔?

Arkadaşlar merhaba öncelikle şöyle başlayayım benim 2.5 yıldır bir sevdiğim var ve babam hariç ailemdeki herkes biliyordu. Bu yaz üniversiteden her zamanki gibi tatile geldiğimde sevgilimin doğum günü vardı ve bende mektup yazmak istedim gidince verecektim ama babam odamda mektubu buldu ve benim bir günde hayatım değişti. Babam okula göndermedi buraya geçiş alacaksın dedi fakat geçiş tarihleri geçmişti ve bende mecburen bu bahar donemini beklemek zorunda kaldım asıl konuya gelecek olursak ben havacılık yönetimi okuyordum bölümüm o kadar da iyi değil ama babamlar çok iyi diye hep övünürler. ben buraya geçiş alırsam muhtemelen 1. Sınıftan başlatacaklar ve ben tekrar 1 . sınıfa dönmek istemiyorum hazırlıkla beraber 3 yılım heba olmuş olacak 26 yaşında mezun olmuş olacağım ve kpss süreci de var bunun yerine tıbbi sekreterliğe geciş yapmak istiyorum seneye bitirip daha rahat kafamın olmasını istiyorum ama bunu babamlara nasıl söyleyeceğim nasıl karşılayacaklar endişeleniyorum ve aklım o kadar allak bullak ki ya geçiş açılmazsa bu dönem diye çünkü babamlar kesin geçiş olacak gözüyle bakıyorlar. nolur bana dua da edin olur mu geçiş açılsın ve babamlar da bana tepki göstermesinler
Nolur fikir verin çok önemli 😔?