Patronum çok iyi sevecen bir kadın. Aslında tam gün izin almayacağım. Salı günü kuaföre randevum vardı saçımı kesip boyamam için lakin aniden işe çağırılınca ortada kaldım. İşim bitince döneceğim tekrar ama kadin kabul etse bile göze batar miyim bilemedim. Deneme sürecimde oldugum icin bu hafta izin yokmus bana ama ben salıya almıştım randevu🥲🥲🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Demek ki patron olarak çok iyi niyetli ve sevecen olmamak gerekiyor, bu sorudan bu sonuç çıkıyor.
Acil bir durum olur, mesela sağlık durumu gibi o zaman tabi ki izin verirler, ama kuaför için izin istemek şımarıklık olur, büyük ihtimalle deneme süren erken biter bir daha da o iş yerini gitmezsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBatarsın. Bir gün önceden hasta gibi rol yap , ertesi gün amir müdür kimse ara bitik bir ses tonuyla ‘ hastayım kürekle toprak atın üstüme ‘ gibisinden cümleler kur. Arada burnunu çekmeyi ve öksürmeyi unutma.
Kolay gelsin03 Yorumla- +1 yıl
Baka yarou?
Kız kuaföre gidip saçımı boyatıcam diyor. Hasta numarası ne? - +1 yıl
Bu numara işe yaramaz. Hasta hasta saçını mi boyattın derler ertesi gün.
Kusura bakma ama saçmalama. Randevunu ertele. İşinden daha önemli değildir. Haftasonuna almaya çalış, o zamana kadar evde bakımını yaparsın.
Kuaför için izin istersen direkt sorumsuz işçi profili çizmiş olursun.00 Yorumla
+1 yılKuaför randevunu ertelemeni tavsiye ediyorum. Ne kadar tatlı biri olursa olsun göze batarsın. İlk izlenim çok önemlidir, üstelik deneme süresindesin yani daha da önemli bir süreç. Direkt eksi puana düşersin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
57Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2. günden izin olmaz, hele ki kuaför için hiç olmaz. Hafta sonu yaptırabilirsin. Bana böyle taleple gelinse, sen bundan sonra da evde otur bakımınla uğraş derim.
710 Yorumla- +1 yıl
Aynen brom aynen
- +1 yıl
Hahaha almanca siir yazmistim kaldirmislar
- +1 yıl
:)))
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl3. günden izin olmaz bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne la hastane mi bu kuaför eandevusu 😂. Kaca gidiyorsun kuaföre bu rnadevusşstemi var ya hepsş şey nasol desem oyunun parçası cok para almak icin düzenlenmeli bir şey gibi geliyor
Akraba var oda randevu sistemi cok paajlontrws edşyor cok kalabalık oluyor ama ben baska yere gidiyorum sac sakal 15₺ traş oluyorum 15₺ nerde 100-150₺ alan yerer vae onlar nerde00 YorumlaKuaför için izin istediğini belirtirsen göze batarsın evet. Patronun bir kadın da olsa, söz konusu iş hayatı olunca sorumlulukların en önde gelir. Anlayış göstereceğini sanmam o yüzden.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ani işe başlayınca halletmem gereken birkaç önemli işim kaldı diyip detay vermeden bu izni almaya çalış. Ama asla istismar etme, yoksa sadece kendini kandırmış olup, üzülürsün.
00 Yorumla
+1 yıl- +1 yıl
Patronun uygulayacağı tarife 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu soru mu cidden senin işe ihtiyacın yok belli ki sen izin al seni kovsunlar da gercekten ihtiyacı olan birini ise alsınlar bari bu ne sorumsuzluk ya
110 Yorumla- +1 yıl
Iste bu da bir z kusagi ama zekasini kullaniyor cok sukur
Soran+1 yılne alaka işe girdikten sonra randevu almadim ki işe girmeden önce almıştım randevuyu
- +1 yıl
Ya iste bak halen ayni kafa o zaman ki mevcut durumun baskaydi simdiki baska iş aş es
- +1 yıl
Biraz olgun olmak icabet eder
Cevap sahibi+1 yılBu sorulun ciddi ciddi sorulduğuna inanmıyorum trol bir sorudur umarım çünkü bu zihniyet gerçekten cok sacma sorumsuz insan görünce sinirlerim bozuluyor bu da cok buyuk sorumsuzluk yani
Cevap sahibi+1 yılYeni bir ise girmişsin ki yeni işe girmesen bile bence kuaför icin izin almak sacma is veren olsam böyle bir şey için benden izin isteseler gözümden düşer yani eleman
Ya izin gününde kuaförünü ertele ya da iş çıkışına ertele ama kuaför için izin istemek saçmalık dışarı da işsiz evine ekmek bile goturemeyen insan var ki sen iş bulmuşsun bir de şımarıklık sorumsuzluk yapıyorsun işine dort elle sarılmak yerine
Soran+1 yılHayır trol soru DEĞİL. Öncelikle ben işe gireceğimi bile bilmeden salı gününe randevu aldım. Cumartesi aniden işe alındım ve pazar günü hemen gelmem söylendi. Patrona söyleyecektim lakin nadiren geliyor. Bugün salı zaten artık gidemem bile, yorumdakiler haklı, saçma. Ama perşembe günü için şansımı denemek istiyorum. Yani sırf deneme amaçlı burdayım diye ilk hafta iznimin olmaması çok saçma. Ben de insanım dinlenmeye kendime bakmam gerek.
- +1 yıl
Ben iki ayda iki gun kendime izin verdim kendi isim sayılır ve cok yorulmusum
Cevap sahibi+1 yılTamam al izin dışarıda işe ihtiyacı olan insan çok
Soran+1 yılOf ne duyar kastın ya işe ihtiyacı olan çoksa bulsunlar iş beğeneceklerine
Kuaförle görüş mesai sonrası git ilk haftadan göze batarsın ve deneme süreci bu yani bu süreçte olmasın böyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılKuaförle görüş mesai sonrası git ilk haftadan göze batarsın ve deneme süreci bu yani bu süreçte olmasın böyle şeyler
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman işe çarşamba başlasaydın keşke. Durumu anlatıp izin isteyebilirsin bence. Vermezse de üsteleme, randevunu değiştir..
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 544 cevap paylaştı. Yaptığın işe güveniyorsan izin iste bir şey olmaz. İş yerleri senin hayatına hipotek koymuyor. İnsanlar esnek. Lakin hafta sonuna ertelersen etik açıdan daha mantıklı olur
01 Yorumla
+1 yılSenden çalışan falan olmaz, hemen iyi niyeti suistimal ediyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yapmadık be relax
- +1 yıl
Gerçekler
+1 yılİş yerleri babanızın çiftliği değildir bunu bilerek iş hayatına atılırsanız işten çıkarılma uyarı alma gibi olaylarla daha az karşılaşırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi aldığın zaman deseydin ben çok önceden şu günde bir randevum vardı şimdi işi alınca aklıma geldi deseydin. Ben geneldw böyle yapıyorum ve hoş karşılıyorlar ama ne randevusu olduğunu söylemiyorum.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılOha mk :D :D :D Daha neler duyacaz ya. Millet ameliyat için izin alamıyor hanımefendi kuaför için alacakmış :D
00 Yorumla
+1 yılbana senin gibi bir eleman gelse dese açık söyleyeyim bak derim orada kapı buda sapı derim elzem bir durum olmadığı süreççe
00 YorumlaBu kadar saçma az neden gördüm. :) sağlık sorunu olmadıkça yanlış bu. Yeni başlamışsın üstelikte
10 Yorumla
+1 yıl2. Günden izin olmaz heleki kuaför olayı için kuaför daha sonrada gidilebilir
00 Yorumla
+1 yılKuaför randevusu olduğu için izin istediğini söylersen batabilir evet.
00 YorumlaKadınların iş hayatı hep izinle geçiyor arkadaş
00 YorumlaAdam kovsa haklı 3. gün izin mi istenir lan neyin kafası
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Bu kadar saçma bir nedenden izin istenmez hem gülerler hem kovarlar.😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIyyyy çalışmanın en berbat yanı bu haftasonu git diyen amdavallar her işim cımartesi izni ypk pazar desen kuaförler kapalı eeeeee kaldın mo öyle bıyıklı kıllı bişy. Çalışmanın mk
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZ kuşağı yine yanıltmıyor, abi iyi misiniz ya😀😀
Doktora izin alirken ben 40 kez dusunurdum, bhnlar keyfi izin alıyor hemde deneme süresinde hasbam, yavrum babanın yeri mi orasi
05 Yorumla- +1 yıl
Teyze m@l mısın bende Z kuşağıyım yorumuna bak
- +1 yıl
*yorumuma
- +1 yıl
Başlatma z kuşağına. Ne yapalım Z kuşağıysan 😅
Yeni nesilin iyi yetişmediği bir gerçek
Hepsi için demiyorum ama böyle yetişen çok var - +1 yıl
Genelleme yapma
- +1 yıl
Genelleme mi yaptım? Dikkatli oku
- Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılİşi gücü bırakıp kuaföre gitmek. İstersen 3000. gününde ol kabul edilebilir bir şey değil
00 Yorumla Yok canimmm. Bakım şart 😂😂 ağzına kürekle mi vursam acabaa Şu an
00 Yorumla
+1 yılErkek kuaförü pazar kadın kuaförleri de salı günü kapalı diye biliyorum
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılHem çok batarsın göze..
Tatil zamanı gidemez min
01 Yorumla- +1 yıl
Hem de çok batarsın göze işe yeni başlar başlamaz ilk izlenim önemlidir sen ilk haftadan böyle olmaya başlarsan göze çok batarsın... bekle bir kaç ay geçsin işe alış, herkesi tanı, hafta sonu gidemez min hem kuaföre 1 kaç ay gitmezsen ölmen ya korkma..
- Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılRandevunu bir haftasonuna ertelemen en doğrusu olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılEvet göze batarsın herkes gibi çalışmak zorundayız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalarrr işe yeni girenin halinden yeni giren anlarrrr ilk günden tuvalet mı yıkattırdılar sanaa maalesef çok yaşadım bende kendi işlerini bile bize yaptırılar soruna gelecek olursak evet göze batar daha yeni başladı bu böyle mi yapacak şimdiden derler çünkü aynısını yaşıyoruz benimde başımda kadın patron var çekilmiyor ya hafta sonuna denk getir bence ya da biraz samimi ol sonra git derim
00 Yorumla
+1 yılKadınsa patronun durumunu anlayacaktır izah edersen :)
00 Yorumla
+1 yılİyi niyeti suistimal etmiş gibi gözükürsün. Hafta sonuna erteleyebilirsin kuaförünü.
00 Yorumla
+1 yılRandevunuzu iptal edin işinizden önemli değil izinli olduğunuz zaman gidersiniz
00 YorumlaSaçmalama istersen randevuyu boş gününe almaya çalış iş daha önemli onca isisiz insan var iş bulmak kolay mı deneen surecidesin diyorsun ozmn izin alırsan atarlar kendine gel
16 Yorumla
Soran+1 yılKanka param var zaten işin verdiği parayı daha almadım:D kendi paramla gidiyorum bu tür harcamalar için çok şükür babam veriyo ben telefon + estetik için çalışıyorum şu an
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemin tansiyonu düşmüş hastaneye götürmüşler deyiver sende 😂😂😂yorumlardan anladım ki ancak böyle gidebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevecen veya iyi niyetli diye suitsimal edebileceğin anlamına gelmez 20 yıllık çalışan bile olsan saç randevusu için insan izin istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne böyle ya çocuk parkı mu orası saçı mı boyatacaktım da izin alayım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYıllık iznin var ise istediğinde kullanırsın da ilk haftadan böyle basit bir şey için izin Alman aşırı gözden düşürür
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette göze batarsın. Ertele randevunu bir zahmet.
00 YorumlaYani deneme sürecindesin kaşınma istersen jsksjs Hem patronun da sevecen biriyse işi kazanmaya çalış derim
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılVermezler ki
Verseler de kötü eleman olarak akılda kalırsın00 Yorumla Valla işverenim asla ama asla izin vermem. Yalan söylesen ertesi gün o saç baş görülür. Çalışma niyeti olmayanla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılİzin istemek yerine randevu saattini değiştir ve ya haftaya ertele bu devirde kuaförden önce işin gelir
00 YorumlaBir işveren olarak söylüyorum pek hoş bir durum değil😊
010 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa ama randevum vardı 🥲 işten önce almıştım randevuyu
Soran+1 yılAma şu an deneme sürecindeyim maaş almıyorum ve 1 hafta boyunca iznim yok deneme sürecinde olduğum için
Soran+1 yılKitap evinde calisiyorum
Soran+1 yılAsgari ücret evet ilk işimde çok zorlanıyorum ya
Soran+1 yılEve geldim battaniyenin altına girdim hemen soğuk yani bi de tuvalet yıkattırdılar ilk günümde
Soran+1 yılÇalışamıyom işte ama mecbur
+1 yılBence izinli gununuze tekrardan randevu olusturmanizi oneririm. Hem aceleyle yapilmaz islemler.
10 Yorumla2 gün de kuaföre gitmeyi ver olmezsin. İzinli olduğun gidi ver
10 Yorumla
+1 yılSacmalama patronun iyligini suistimal etme iyligini iylikle cevaplandir
00 Yorumla
+1 yılBatarsin be kankam is bitimj gidebiliyor san daha güzel olur☺️
00 YorumlaBu şekil izah et durumu anlayışla karşılar rahat ol
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılRandevunu ertele biraz daha bismillah yani
10 Yorumla
+1 yılBir hafta dolmadan izin alamazsin
10 Yorumla
+1 yılHafta sonu için tekrar randevu al
10 Yorumla
+1 yılannem hasta de yalan söyle
10 Yorumla
+1 yılKuaför olduğunu söyleme acil bi işim var de
10 Yorumla
+1 yılRandevuyu iptal ediceksin mecbur😂
10 Yorumla
+1 yılKuaför randevunu ertele
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın ,,,, önce sorman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHayır yapma öyle bir şey
00 Yorumlaolmaz sac boyama uzun surer
00 Yorumla
+1 yılAmeliyatmı olacaksın sanki değiştir randevunu
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kuaför randevum için işimin 3. gününde izin istesem göze mi batarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım