Eğitim & Kariyer Meslek seçiminde, kendinize yönelttiğiniz sorular oldu mu? Bakımlıkızçehanım Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Selamlar :)Genelde meslek seçimi adına, çevreye sorarak kısa bilgiler, fikirler edinebiliriz.Peki kendinize, bu meslek bana göre mi? Mezun olduğum da, bu işi yapabilecek miyim? gibi sorular yönelttiniz mi? Meslek seçiminde, kendinize yönelttiğiniz sorular oldu mu? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Standart "kamu" iddialı her İİBF öğrencisi öğrenim hayatına Dışişleri kariyeri ile başlar.İkinci yılında İçişleri'ni düşünür, üçüncü yılında Maliye'yi hedefler.Dördüncü yıl ise tüm yelkenler suya inmiştir; "bir işim olsun, yeter" der.Neyse ki öğrenim hayatıma yüksek idealler ile başlamak yerine 'basamak kariyer plânlamasını' tercih ettim.3.5 yılda okulumu bitirip sıkı bir düzenle KPSS çalışarak Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Gelir Uzman Yardimcısı olarak istihdam edildim.Şimdi ise SGK Müfettiş Yardımcılığı için mülakat sonucu bekliyorum.Bakalım kariyerimi hangi mesleki nirvana ile sonlandıracağım. 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeteneğini keşfedecek soruları doğru sorsan bile torpil yoksa ülkede iş seni seçmiyor. Şanslı bir azınlık var onlar da her halükarda bir şey oluyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Evet sorular oluyor tabi ki 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Oldu halen diyorumKeşke 12 ya da 13 yaşında bir meslek te uzman olmak için ek olarak çalış saydım 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle kendime bazı sorular sordum bu konuda çünkü ileride bir mesleğimin olması önemli. 1 0 Yorumla
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Askeri personel olmadan once kalkip kendi cayimi bile almazdim. Simdi sirtima 35 kilo cantayla kilometreler tirmaniyorum. Yani insan isterse yaoamacagi sey yok 1 0 Yorumla