İş yerinden hangi sebeplerden dolayı istifa edersiniz?
SAĞLIK SORUNLARI
MOBBİNG
EVLİLİK
BAŞKA İŞ BULMAK
ASKERLİK
ÜCRET YETERSİZLİĞİ
DİĞER (YORUMDA BELİRTİNİZ.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İş yerinden hangi sebeplerden dolayı istifa edersiniz?
Profesyonel olarak iki firmada çalıştım. Birinde 1, diğerinde 5 yıl. Birinciden verilen paranın düşüklüğü, diğerinden entrikalar ve huzursuzluk nedeniyle ayrıldım. Bir daha da maaşlı bir işte çalışmadım.
Ben huzursuz olduğum yerde mutlu olamayacağım için ayrılırdım. En iyisini yaptın.
Ben bundan 8 yıl önce Türk Telekom çağrı merkezi'nde çalışmıştım orasının servisi vardı kapıdan alıp evden alıp eve bırakıyordu yani ulaşım açısından Benim için rahat oluyordu beden seni engelli olduğum için, daha sonra şirkete maliyeti yüksek geldiği söylendi ve kaldırdılar servisi Ben de bundan dolayı ayrılmak zorunda kaldım evi sistem kuracağız dediler onu da kurmadılar e ben de gidip gelme durumu olmadığından dolayı ayrılmak zorunda kaldım hatta adamlar bana dedi ki yani 3 gün sen işe gelmezsen ben mazeretsiz olarak gelmedi diye zaten çıkarırım dedi
Sağlık olsun kardeşim
Şu anda işte sigortam var emekliliği bekliyorum
İnşallah o da olur
İnşallah
En iyi görüş için teşekkür ederim
Rica ederim
Ben bir polis memuruyum ve polislik de benim için tek istek tek tercihti istifa etmem
Polislik mesleğini severim.
Eyvallah ben de çok severim ve o yüzden de tek hedefim polislikti zaten 😊
Allah kazadan beladan korusun. Ben de olacaktım olmadı. Geçen sene resmi okulda ücretli öğretmenlik yapmıştım. Her meslek kutsaldır.
Elbette ki öyledir tabi ki
Aynen;)
Eyvallah 😁
:) :)
Çalışanlar iş yapmak yerine ortalıkta boş yaparsa ve o iş yerinde hiçbir gelişme kat ettiğimi hissedersem o yer bana dar gelir 😌
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
13Cevap
Hepsi olabilir
<bugüne kadar genelde ücret yetersizliğinden istifa ettim daha iyi ücretli iş bulduğum zaman ayrıldım.
İlk defa boş yorum görüyorum. ;)
Yorumun görünmüyor ondan dedim.
Nasıl görünmez yorum attın şaşırdım valla. 🤗😄
İş ortaminda üstünlük taslayan azarlayan veya dik dik konusan patron veya yetkili var ise birakirim , ben cekemem kimsenin kaprissini
Her insanın bir sabrı var sonuçta. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
Şıklara bakılırsa sağlık sorunları, ücret yetersizliği ve başka bir iş bulmak seçenekleri bana yakın geliyor
Hersek istifa sebebi olabilir ne kadar tolere edebildigime bagli
Ücret, mobbing ve yaptığım işin beni tatmin etmiyor olması.
Çalıştığım yer haddinden fazla baskı ve psikolojik şiddete magrus kaldım hastanelik oldum ya kafayı yiyecektim ya çıkacaktım
Valla ben de mobbinge gelemiyorum. İstifa etmemin en büyük sebebi bu.
Her şeyin başı paradır. Ücret yetersizse bırakırım.
Bu saydıklarının hepsi olabilir, başına hangşsi gelmişse
Daha rahat ve geliri güzel bir iș bulunca istifa ederim lakin onlar beni çıkarmadığı sürece devam ederim.
Ne yazık ki maddiyat ön planda
Maaşımı aydan aya kısıtladığı için ayrılmıştım.
Bir çok sebepten ötür
Belli olmuyor ki
Mobbing dışlanma veya daha iyi bir iş bulma
Hamilelikten dolayı ayrılmıştım.
Ücret yetersizliği
İstifa edemem kendi işimi yapıyorum
İlk önce huzur.. sonra para.
Sıkıldığım için istifa ettiğim bile oldu.😃
Mobbing en büyük sebebim
İşim yok olsaydı istifa etmezdim
Hepsi olabilir neredeyse
Yeni sağlık sorunları olabilir mobbing de olabilir