Yok isi savsakliyormusum yok kale almiyormuysm yok oyle boyle ayni isi yapiyorum oysa cikar diyorum o zaman sen kendin cik diyor simdi de bolum degisti neymis yardimci olacakmisim baskasini hic gondermiyor ne zaman birini kafaya taksa oyle yapiyor ispatim yok agzima geleni de saydim ama
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sakin kendin istifa etme memnun degilse kendi is akdini sonlandirsin. Alo 170 i arayarak mobbing gordugunu ne yapman gerektigini sor ogren sonra onlarin yonlendirmelerine gore hareket edersin. Gerekirse yine onlara sikayet edebilirsin. Mobbing her zaman ispat gerektirmez. Psikolojik mobbing, sessiz mobbing bir cok cesidi var.
Yerimi degistirdi yardim vs baska bolume dedi ama hikaye o yuzden inanmazlar
Mobbingin ispatı hususunda, genel ispat kurallarından farklı olarak Yargıtay İçtihatları ile istisnai kurallar getirilmiştir. Buna göre işçinin mobbinge uğradığını gösterir emareler sunması halinde, ispat yükü yer değiştirerek işverene geçmektedir. Yani işçinin maruz kaldığı baskıya ilişkin basit emareler sunması, iddialarında gerçekçi olması yeterlidir. Dediğimiz gibi sonrasında ispat yükü el değiştirerek; işverence mobbing teşkil eden davranışlar uygulanmadığı ispat edilmek durumunda kalacaktır. Konu ile ilgili istikrar kazanmış Yargıtay Kararı şu şekildedir;
“Mobbingin varlığı için kişilik haklarının ağır şekilde ihlaline gerek olmadığı, kişilik haklarına yönelik haksızlığın yeterli olduğu, ayrıca mobbing iddialarında şüpheden uzak kesin deliller aranmayacağı; davacı işçinin, kendisine işyerinde mobbing uygulandığına dair kuşku uyandıracak olguları ileri sürmesinin yeterli olduğu, işyerinde mobbingin varlığını gösteren olguların mahkemeye sunulması halinde, işyerinde mobbingin gerçekleşmediğini ispat külfetinin davalıya düştüğü; tanık beyanları, sağlık raporları, bilirkişi raporu, kamera kayıtları ve diğer tüm deliller değerlendirildiğinde mobbing iddiasının yeterli delillerle ispat edildiği gözetilmeden yazılı şekilde karar verilmesi hatalı olup bozmayı gerektirmiştir….” (Yargıtay 22. Hukuk Dairesi 2020/230 E. 2020/1601 K. 04.02.2020)
Onyargili olma , bazen cok sasirtici olabiliyor Alo170.. herseyi anlat istifa etmem icin herseyi yapiyorlar de... nasil bir yol izlememi tavsiye edersiniz de..
Kanka gizli kamera falan ayarlayabilirsen kayıt al elinde delil bulunsun.
beğenmiyorlarsa çıkarsın o zamanlar..
Kendin cik diyor
O ne demek