*2 aydan sonra evden çalışıyorsun.
Böyle bir iş nasıl sizce?
*2 aydan sonra evden çalışıyorsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asgari ücret
Prim : 3.000 - 10.000 TL
Yemek : 600 TL
Çalışma saati ve günleri : 09.30 - 18.00 / Hafta içi (Cumartesi-Pazar tatil)
2 aydan sonra evden çalışmak bence süper bir iş. Bazı noktalar az gibi ama, bence hiç iş bulamamaktan emin ol daha iyi. Çalışıp, istenilen düzeye gelebilmek için bir yerden her zaman başlamak gerekiyor. Kriterler gayet iyi. Bence kaçırma derim. Hayırlısı olsun..
Cevap
3Cevap
Bence güzel bir iş baya iyi hatta
Bu sitede ciddi anlamda moronal anomaliler var. Bir tanesi görüşte 1500 lira yemek yazmış. Açlıktan nefesi kokan burada atıp tutuyor. O kadar iş yaptım. Kendi ticari işimi dahi kurdum 1500 lira yemek veren bir yer duymadım. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olay yok. Alım gücünü istisna tutuyorum. Bizim ülkede bu iş kaymak gibidir. Ne adamlar tanıyorum 12 saat asgari ücrete talim yaşıyor. Öğle yemeğini saymazsam günde 7-7,5 saat çalışcam. Bakalım dostum sonuç ne olacak.
Ben daha 1500 lire yemek duymadım hiç. zaten aklı başında olan bir insan bu özelliklerde ki bir işin ne kadar değerli olduğunu bilir. tabi ki daha iyi yerler var ama bu özelliklerde özellikle günümüzde işsiz kalmaktansa ya da boş durmaktansa nimet gibidir.
Boş durmaktansa noktasına katılıyorum. Hele ki söz konusu olan şey satış ise öğrenilmesi gereken bir alandır. Kendimde ticari işle uğraştım. Bence öğrenilmesi gereken en önemli şeyler listesindedir.
Ticaret, çiftçilik, sanat ve inşaat bilgisi önemlidir gözümde.
evden çalışmak sanıldığı katar matah bir şey değil..
Evdeki rahat ortam işe konsantre olmana engel vs vs
Yemek ücreti çok az.
İyi gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?