2 haftaya 1 skt satmadigim ivon burnumdan getiriyor hende bimini sikayet hattindan gizli fake bir mail acip musteriymis gibi bircok sey kusmak istiyorim sizce nasil olur? Cok bunaldim cidden napsam sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bimde 10 yil müdürlük yaptim. Sakin öyle bir hata yapma. Sadece, bolge müdürune mağazayı degistirmek istedigini söyle. Magazani değiştir. O çocuk, bir hicin teki o şekilde davranan biri uzun süre o iste duramaz merak etme. Hic kendini strese sokma magaza değiştir
İlk bime basladigimda öyle bir or*ospu cocugu, hala küfür ediyorum. Adı Emine müdür yardımcısıydi. Hayattan soğuttu beni. Onu öldürmek bile istedim. O zaman yeni evliydim. Paraya cok ihtiyacım vardı. Susuyordum. Ona sinirden her gece icip sakinlesmeye çalıştım. Eşime de anlatamıyorum. Cok ihtiyacim var o işe. O derece. Aylarca sabir ettim. Kin duydum. Cok çalıştım. Bu Turkiyede ilk benim. En hızlı mağaza müdüru olan. İlk patronlarin izledigi kamera benim magazama takildi. Bütün personellerim mağaza müdürü yaptim. O kız bana pislik yaptıkça inadina daha basarili oldum. Herkesin üstüne cikip yillarca müdürlük yaptim. Su an çalışmıyorum. Hangi bime gitsem. Müdürleri bolge mudurlerini ben gibi karşılamazlar. Hala abarti saygılari var. Ateistim ama bir hocanın lafina dinini satma
Yaa bana 2haftaya bir surekli bi skt satmiyon sicak satis yapmiyon diyo cogu zaman satiyorum hep ben kasadayim kasanin demirbasiyim resmen ve kimseye bu kadar yuklenmiyor birsuru sey kalmis ee boyle cirolu bir magazadadada satamazsan ne diyim sen baska magazaya git orada sana istifa etirirler ellerinden geleni yaparlar senle calismazlar iste seni kötülerler seninde sonun buraya dogru gidiyor isten attirirlar diyor bana birde alttan alttan tehdit ediyor cok sinir oldum cidden he tmamam diyip gectim 2 hafata 1 mutlaka yapiyor bunu resmen skt sattigim gun ses cikmiyor satamadigim ve diyorumki su gunde 1 saatte 12 tane kadige tatlisi sattim diyorim demekki goze gozukmuyosa diyor obur personellere hic biisi demiyor benim gordugum ve sorun suki cok bedduami aliyor cidden sinirden is cikisi agladim yol kenarinda benim hep boyle burnumdanmi gelcek diye bide dusun bikin sikayet hattindan sence musteriymis gibi sikayet etsem faydasi olur mu
Yapma gerek yok sen zarar görürsün. Benim gibi yap. O magazadan degistir kendini. Cok basit Bölge müdürü bir dakikada hallediyor. Orada ki müdürlerin bu şekilde olmaz. Bu kisileri bimden atiyorlar zaten. Merak etme. Sen baska mağazaya gec. Cok hırslı ol. O yavsagin müdürü olursun ben oldum çünkü. Onumde esas duruşa gectiklerini hic unutmuyorum. Sende yaparsin. Bu şirketin değil o itin şerefsizligi
Hayir ordada baska personel kiz var onla yasit onu hep koruyor iste gul hanimin cikisi yaklasti diyor yalnizcikisi 6 ti ama 1.30 da diyor cikisi yaklasti diye kizla konusurken gulerek konusuyor falan nasil nefret ettirdi kendinden varya
Allaha havale ediyorim bana goz gore gore haksizlik yapiyor cidden dilerim Allahtan o iste barinakaz cikip gidisini gozumle gorurum yani
Oyleleri bide tutuluyorki BİM seviyor oylelerini belkide
Hayır sabir cok tatlıdır. O kadar çok işkence gördüm ki bimden ben girdiğimde 700 mağaza vardı. İlk girenlerdenim bu şirkete. Eskiden kan kusturdular bize, senin ki ney ki. Öyle bir inat ettim ki. Anlattim sana. Bu ülkede ilk oldum. En hızlı yukselen benim bu sirkette. O insanlarin müdürü oldum. Önümde esas duruşa geçtiler. Cok hirsli ve kendine guveniyorsan ben ol. Şikayet korkaklitir. Mertlik mucadeledir. Sen korkakmisin Mert misin
Mertim ama bu sıjintilinin bi derse ihtiyaci var cidden
İnan sen mücadele et. Yüksel sen dersini zaten verirsin. Gerek bile kalmiycak sana. Onu muhakkak isten atacaklar. Sadece sabir güzellik
Atmazlar oylelerini yeminle
İnan ki oylelerinin bin katını gördüm. Sen mücadele et. O cocuk atilmazsa hala bana yaz. Ben ömrümü o sirkete verdim. Bütün arkadaşlarım pazarlama müdürü. Onu 5 dakika icinde ben attiricam söz
Evet attıracak söz verdi :) fsdf
@Zekikız2022 ulan bir dakika girme ya yerim seni bak. İsirarak öldürürüm seni deli ya🤣🤣🤣🤣
Ufaklık satasma bana bak yerim seni yapma. Oyuncaklarini annen vermedimi. Söyle annene kizayim.. immm verin benim ufakligimin bebegini. Cok kızarım bakin
Ben yaşlılara sataşmam zaten edepsiz değilim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim amca😏
Õyle cinsler cok bnde muşteriyken otoparkta bi awm nin müdürüyle tartismistim artistlik yapti aklinca bana bak dedim ben belayim! bana sakin bulasma pisman ederim seni dedim korktu gitti.
Kimseyle ugrasamam o yaslari gectik benim derdim bana yeter.. sakin bi yapim var illa 2 kanala gecmemi terbiyemi bozmami istiyolar kendileri gibi 🤨
bölge müdürüne mail at başka mağazaya geçme kistediğini söyle
Baska magazayi istemiyorumda daha cok bilmiyorim fake mailden bimin sikayet hattina musteri gibi yazayim diyorum nasil olur sence
o konuyu şirket içinde ki tepkiyi bizden daha iyi bilirsin, şirket bu tarz maillere nasıl tepki veriyor?
Genelde bizlere soyleniyor veya boyle bisey uasandimi diye soruluyor ama ben Ankara icinde bir subenizden diye soylesem sikayet etsem fake mail acip sence nasil olur
Kendiso mudur madem urunun ne kadar satacagini kestiremiyormu. Ona gore sipariş versin
Cunku anlamaz o 2 haftaya bir bana laf konusuyor bitrk bana konusuyor cok bunaldim artik
Ben magazacilik sektörune 9 senemi verdim. Mobing yaptigi cok belli
Evet bende artik oyle dusunuyorim 2 hafaya bir surekli bana konusuyor bide alttan alttan tehdir ediyor nerdeyse baska magazaya gitsen seni attirmak icin ellerinden geleni yaparlar iste istifa ettirmek icin ellerinfen geleni yaparlar baska magazada sunlari bunlari yaparlar iste biz yapmiyoruz demeye getiriyo boyle magazada nasil skt saramiyosin diyor iste seninkide orayabdogru gidiyor diyor
baska bir markette ise gir. boyle egolu insanlar cekilmez. sadece bir kere doguyosun ve atmis yetmis yil yasayip oluceksin. boyle egolularls hic ugrasma mutlu olacagin bir ise gir
Yaa surekli bana yukleniyor bitek bana ve 2haftauya bir bunu yapiyor yani
ayril o zaman bos beles bir insan sirf asgeri maas icin cekilmez. baska yerlerde is bak ve bulunca hemen cik bence 💗
Gizli hesap açıp müşteri gibi şikayet edebilirsin ama bunu bizzat sen yapma başka birine yaptır ki şüphelenmesin sesinden.
Yaa cep telide baskasi olarak yazdiririm ama dusunuyom kafaya koydum yeminle
arkadaş grubuna söyle herkes şikayet etsin
Kimse etmez
yokmu arkadaşın
kayıt altına al
Işten ayrıl
Keske oyle kolay olsa
Başka iş bulursun dünyanın sonu değil sana yapılan mobbinge maruz kalma