Ben 35 o 37 yasinda. Yani ben dis hekimiyim. Ama ailem sosyetik degil. Ailem ogretmen kendi halinde tipler. Bu kisiyile yillardir tanisiyoruz. Ben bir cilginlik yapip daha 21 yasindayken ona sosyal medyadan yurumustum. O da karsilik vermisti, o da 23 yasindaydi zaten bulsumustuk. orada benden hoslandigini hissetmistim ama ailecek ayak uyduramayiz diye kendimi cekmistim. Ama hep insagraminda duruyordum, her 6 aya bir naber nasilsin diye yaziyordu, bulusmak istiyordu. Gecen sene bulusalim deyip bulustuk. Yine harikaydi hersey. ama yine ben kactim. Ama oyle zenginim zengin istiyorum tarzinda biri degil. zaten kendi de cok zeki. Bogazici mezunu. Gecen 1 ay once ben yazdim. Nasilsin dedim whatsapptan. Bana iyiyim seni gorsem daha iyi olacagim yazdi. Ben de ilk defa cesaret geldi ve yurudum. Neden olmasin deneyelim dedim. Bulustuk, harika geciyor 1 aydir sevgiliyiz. ama sizce yurur mu?
Sosyeteden bir tanidigim arkadasim vardı. 1 ay oldu iliskimiz baslayali. Bu mumkunmü sizce, yurur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
1 aylik iliski daha, ne cinselligi yapmayin arkadaslar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır yürümez
Sevgi varsa yaslarda olgun neden olmasın
bilmiyorum biraz yillardir geri cekmemin nedeni, sosyetik tipler.
Baya sosyetikse sosyal yaşantısı iyiyse tabiki aileni küçümseyebilir
sosyeteden ya.. gazetetelerde cemiyet hayatinin vs vs diye boy boy haberleri var. acarkentte oturuyorlar villada, bodrumda acayip luks villadalar.. ailecek ugrastiklari is biliniyor.. biz dairede oturuyoruz. 2+1
Ozaman cok zor
yillardir bu sebeple kaciyorum. en son kabul ettim aam yine de biraktim.1 hafta hic konusmadim, mesajlarina cevap vermedim. bitirelim burada dedim.
kabullenemedi. duygusal mesaj atmis, sevdigini dusunup yeniden basladim. ne olacak bizim bu durum :(15 senedir boyle
Sen haklısın canım ne diyeyim ki
Bir çekim yakınlık oldu mu
21 yasinda tanidim ilk.. ozaman da vardi hep var. ama belkide ben hep kactigim icin hirs mi yapti diye supheleniyorum
Bişiler oldu mu
daha 1 ay oldu iliskimiz baslayali. opusme oldu ama hepsi bu.
Durağan mı gidiyor
gayet ilgili sevgi dolu
Ama bişiler olmalı ufak
ne gibi
Daha yakınlık gibi nasıl desem
yakiniz yani sohbetlerimiz harika.
Kastım bu degıl naısl desem
Baska kizlarada boylemi
bilmiyorum.. yillardir instagramindayim. Hesabi gizli. Takip ettigi 400 kisi civari takip eden de keza oyle. Herkesi kabul etmiyor.
yillar once gervi ben onu sosyal emdyadan macera olsun diye yurumustum.. hayatima renk olsun diye.. şu sosyetige de yazmadim demeyim diye.. kaldik boyle
Yani fiziksel olarak iyiyse sorun var gibi
Yani ben cok zengin bir insan degilim ama vucudun var ikiside olsaydi en soylu en seksi kizi alirdim ama bilemem
iyinin otesi. 185 boyunda , zaten fit bi tip, spor yapiyor.. bogazici mezunu. sosyetik.. yani ama neden ben
Takiliyodur senle ciddi degildir buyuk ihtimal ama devam et belki evlenirsin binde bir ihtimal
bilmiyorum.. hemen ailemle tanismak istiyor. Hatta gecen sene ayrilma nedenimiz buydu. bana ailemle tanismak istedigini, benim de onun ailesiyle tanismami istedigoni soylemisti. ben de kabul etmemistim cunku ailem ogretmen aile, direk soylyecekleri denk olmadigimiz ailecek. Kabul etmeyince hizli kapakli ben iliski istemiyorum demisti bende uzaklasmistim. simdi bu konuda temkinli konuyu acmiyor,1 aydir
Dedigin kisi ne kadar zengin 10 milyon dolari var mı mesela
bu bir ay icinde 1 hafta yok oldum. Yurumez diye dusundugumden. aramalarina donmedim. is yerime geldi konusmadim. Ama sonra bir mesaj attiki cok etkilendim.. devam ediyorum. ama kafam allak bullak
ben bilemiyorum ne kadarlari var.. gazetelerde boy boy cemiyet hayatinin tanininmis simalarindan vs haberleri var ailesinin. Kendisi luks villada oturuyor, porche arabasi var bodrumda yazliklari var acayip luks, yapriklari is bilinen.
Valla ben sana sunu diyim para hersey degil ama cok seydir benim babamdada para varken ben lisedeyken rehber ogretmenimle yatak iliskisi olmus daha gecen eve kafasi guzel geldi ben kardesinin mudur yardimcisini sıktım dedi grup yapmak istermisin falan dedi yani adam becerir kadin ortada kalir
Bu nasil uslup... ben de laf anlatiyorum
Arkadasim nasil konusmami bekliyorsun babamla kardesimin ogretmeni zina eylemis desem ne degiscek
benim sorumla senin babanin ne alakasi var
Neyse bence sen ailenle tanistir sevgilini belki is olur
Yani benim babaminda parasi vardi kadinlara cok ilgi gosterirdi ama bir zamandan sonra aradiklarinda acmazdi bike senin basinada gelebilir diye yazdim
anladim... bizim daha olup olmayacagi belli degil.. 1 hafta ulasamayinca dunyasi yıkılmis gibi davrandi , sevdigine inandim ama sevgi mutluluk getirirmi bilmiyorum.
Sevgi para huzuruda getirir diye dusunuyorum
gervi ben de dis doktoruyum. yani belki oradan kurtarabilir... ama yinede zengin degilim ancak geciniyorum yani.
Senin hikaye aile dizisinin aynisi
Yaşadınız mı