Sosyeteden bir tanidigim arkadasim vardı. 1 ay oldu iliskimiz baslayali. Bu mumkunmü sizce, yurur mu?

Ben 35 o 37 yasinda. Yani ben dis hekimiyim. Ama ailem sosyetik degil. Ailem ogretmen kendi halinde tipler. Bu kisiyile yillardir tanisiyoruz. Ben bir cilginlik yapip daha 21 yasindayken ona sosyal medyadan yurumustum. O da karsilik vermisti, o da 23 yasindaydi zaten bulsumustuk. orada benden hoslandigini hissetmistim ama ailecek ayak uyduramayiz diye kendimi cekmistim. Ama hep insagraminda duruyordum, her 6 aya bir naber nasilsin diye yaziyordu, bulusmak istiyordu. Gecen sene bulusalim deyip bulustuk. Yine harikaydi hersey. ama yine ben kactim. Ama oyle zenginim zengin istiyorum tarzinda biri degil. zaten kendi de cok zeki. Bogazici mezunu. Gecen 1 ay once ben yazdim. Nasilsin dedim whatsapptan. Bana iyiyim seni gorsem daha iyi olacagim yazdi. Ben de ilk defa cesaret geldi ve yurudum. Neden olmasin deneyelim dedim. Bulustuk, harika geciyor 1 aydir sevgiliyiz. ama sizce yurur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
1 aylik iliski daha, ne cinselligi yapmayin arkadaslar.
Sosyeteden bir tanidigim arkadasim vardı. 1 ay oldu iliskimiz baslayali. Bu mumkunmü sizce, yurur mu?