Acaba iş konusunda benden daha şanssızı var mıdır?

Ben geçen sene ücretli öğretmenlik olarak sınıf öğretmenliği yaptım. Bu sene e-devletten ücretli öğretmenlik için 100'den fazla başvuru yaptım çıkmadı. Eski okuldaki müdürlerle görüştüm onlarla açık yok. Beni başka okula yönlendirdiler onlar da halk eğitimden öğretmen aldılar. Eylül ayından şimdiye kadar gitmediğim yer kalmadı. Evime yakın tüm okullara, İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne ve ilçedeki üç tane Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gittim sonuç alamadım. Hem torpil hem de sözleşmeli öğretmen alımlarından dolayı ortada kaldım. Ayrıca İşin Olsun, Eleman. net, Kariyer. net, İBB Bölgesel İstihdam Ofisi, Secretcv gibi sitelerden başvuru yapıyorum olmuyor. Kendimi ifade ediyorum, firmayı araştırıp öyle görüşmelere gidiyorum ama sonuç yok. Bir tanesi adaşı arayacakken yanlışlıkla beni arıyor boş yere umut veriyor, bir tanesi benden para talep ediyor. Madem deneyimli arayacaklarsa beni neden görüşmeye davet ediyorlar anlamıyorum. Benim yetenekli olduğumu, sen çocuklarla baş ettin işini yapacağına inanıyorum. Sen yeteneklisin diye umutlandıran kişinin başkasını alması tamamen alçaklıktır. Tanıdıklar bile yardımcı olmadılar. Resmen ellerim kollarım bağlı kaldım. Part time işe de razıyım ama o da yok. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi veya öğretmen arayan okul varsa yorumlarda belirtiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanı en iyi anlayan takipçileriymiş. Bu zor zamanımda bana moral verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere. Ben boşuna sizlerin takip isteğini kabul etmedim. On numara karakterleri olan insanlarsınız. Yine de beni unutmayın.
Acaba iş konusunda benden daha şanssızı var mıdır?