Bir mesleğiniz var mı yoksa sizde benim gibi iş bulamayan mısınız?

Benim mesleğim yok işkurdaki ilanlara ne zaman baksam ne zaman gitsem iş bulamıyorum neden bir işte tecrübe arıyorlar ki tecrübesiz olduğum için işsiz kalıyorum hep siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? O kadar iş alanı aradım garsonlukta bile tecrübe istiyorlar. Çok saçma değil mi sizce de garsonluk ve bilgisayar teknik servis gibi işlere başvuru yaptım ama tecrübem yok diye almadılar o kadar lisede bilgisayar bölümü okudum işsiz kalmamak için işsiz kaldım şimdi staj biteli 2 sene oldu mezun oldum şimdi tecrübe istiyorlar sizde de saçma değil mi çok basit bir meslek bence tecrübeye gerek yok ben yapabilirim hiç bilmediğim halde ama gelde gerikafalı insanlara anlat bunu anlamıyor bunu basit kolay bir meslek olduğunu geçici olarak inşaatta gittim 2 gün ama o işinde günlük kazancı az birde çok yorucu uyku düzenim bozuldu kazandığım para birikmiyor o işte birde benden sıvacı olmaz ancak olsa olsa kolay iş olarak garson veya bilgisayar ile ilgili bir iş yaparım arkadaşlar kolay işlerin çoğunu Kızlara veriyorlar tecrübe seçmiyorlar kızlarda bir bana kolay iş kalmadı bu Türkiye deki Kız işçiler yüzünden maalesef istemeden de olsa intahar etmek zorundayım böyle giderse işsiz kalmaktansa ölmek daha iyidir bence para kazanacak doğru. Düzgün bir işim bile yok geçim sağlayamıyorum kendi kendime maddi para durumundan o açıdan bakamıyorum o derece kötü durumdayım bu gidişle sokakta kalacam o derece kötü durumdayım ben ailenden para harçlık al diyenler boşa yorum atmasın durmadan onlardan da para isteyemem çekiniyorum bu durumdan bana düzgün iş lazım kolay tecrübesiz olan yoldan ama bulamıyorum mallesef

#mesleği
#olmayanlar
#eğitim
#kariyer
#night
#blue
Bir mesleğiniz var mı yoksa sizde benim gibi iş bulamayan mısınız?