Yarın Kadıköy’e gidip iş bakıcam kendime. Kafe kafe dolaşıp garson komi bulaşıkçı vs gibi işler için eğer ki ilan varsa kapıda duvarda gidip sorucam. Beni işe alır mısınız diye. Böyle iş bulunur mu?
Kafe kafe dolaşıp iş bulunur mu?
Görüş Yaz
7 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Görüş
7
Görüş
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Şansını dene ama herkese güvenme, malum ortalık sapık kaynıyor, faydalanmak isteyen çok olur, bence BİM, şok gibi marketlere veya waikiki gibi mağazalara başvur. Ayrıca neden kadıköy, hangi semttesin
Lcw koton falan part time eleman arıyor. Kadıköy gibi leş ortamlarda çalışacağına bu tarz yerlere gitmeni öneririm. Bu arada gratiste müdür arkadaşım var CV ni atarsan seni aldırabilirm
Ne bileyim teknoloji gelişti artık kapı kapı dolaşıp iş aramak biraz nostaljik geldi ondan bir teyit edeyim dedim Normal diyorsun yani bu şekil iş aramak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Şansını dene ama herkese güvenme, malum ortalık sapık kaynıyor, faydalanmak isteyen çok olur, bence BİM, şok gibi marketlere veya waikiki gibi mağazalara başvur. Ayrıca neden kadıköy, hangi semttesin
Ne mezunusun bence DHA iyi bir şey bulabilirsin
Mezun değişim öğrenciyim daha
Yaş kaç lise falan değil umarım
Lcw koton falan part time eleman arıyor. Kadıköy gibi leş ortamlarda çalışacağına bu tarz yerlere gitmeni öneririm. Bu arada gratiste müdür arkadaşım var CV ni atarsan seni aldırabilirm
Bulunurda iyi yorarlar
İşkurdan bak öyle olmaz
Niye olmasın görüyorum arada ilan yapıştırıyorlar kafe duvarına falan garson aranıyor diye içeri girip sorsam saçma mı olur
Ondan değil, her yer doğru ücreti doğru işi vermez garson der farklı farklı işler çıkar kurumsal yerlere bak
Önemli değil süründürsünler daha önce bir tecrübem yok zaten hem iş geçmişim olur diye kurumsalda nerede bulucam bu halde.
Normal yerler süründürüp hakkını vermez sırtından geçinip fazla fazla kazanıp psikolojinin içinden geçer sağlığın kalmaz
Sağ ol önerilerin için aklımın bir köşesine koyucam ama geçti aklımdan bir kere denemezsem olmaz söyleyince değil yaşayınca anlarım anca ben
Doğru yerde çalış, insan gibi yaşamayı hak ediyorsun hayvan gibi değil haklarını savunarak çalış katkın olsun kendine
Ben öyle iş buluyorum.
Öğrencimizin
Evet
tuhaf mı
Ne tuhaf mı
Gezerek iş aramak
Bilmem aynı soruyu ben sordum zaten
Tuhaf mı sence
İş aramanın nesi tuhaf olabilir sence
Ne bileyim teknoloji gelişti artık kapı kapı dolaşıp iş aramak biraz nostaljik geldi ondan bir teyit edeyim dedim
Normal diyorsun yani bu şekil iş aramak
Bana göre tuhaf bi şey yok ama yorulursun ret alabilirsin
Olsun kaybedecek bir şeyim yok her türlü redde hazırım
Düzenli bir iş her zaman daha iyi