İlk mezun senem. Keşke gitseydim diyor musunuz üniversiteye?
1 ay
Mezunlar burada mı? Son durum nedir netlerde?

İlk mezun senem. Keşke gitseydim diyor musunuz üniversiteye?
Görüş
3Görüş
Meslek lisesinddn mezun olduğum için ilk sene konu eksiğim olacağını düşündüğüm için mezuna kalmıştım ve o sene sınav sorularına bakarken cidden pişman oldum çünkü; hepsini zorlanmadan çözdüm keşke girseydim ama mezuna kalıp kafamı dinledim. Pişmanlık ile rahatlık arasında gidip geldim.
2 sene mezuna bıraktım pişmanım şu an ilk sene bir yere gitseydim 3. sınıftaydım diyorum eğer yine kazanamazsan mezuna bırakma en azından 2 senelik bir yer yaz derim
3. yılımda gittim hiç bir zaman keşke demedim ama etrafımda keşke ilk yıldan gitseydin okdr beklemeseydin diyen çok kişi var benim yerime hayıflanıyorlar
Benim büyük kuzenimde 3. yılında gitti. Mezun yıllarında çok ciddiye almadın galiba değil mi?
Ya illaki insanın çalışmaktan sıkılıp keşke tercih verseydim dediği zamanlar oluyor ama sonra üniversiteye gidince de pek bir şey hissetmiyorsun öyle ya da böyle sonuna geliyorsun.
Lan sübyan boş boş konuşma, çok yorumdan dinsiz it.. O korktuğun it gibi altına S, ıçtığın ölüm kabir seni bulacak havlama şeriat korkusuyla... Şikayet ediyorum sayfanı
Lan canımsın ölüm gerçekliği ortada nesine inandırcaz seni 😅 oraya girince yaz bana olur mu bebi
Allahım çıldırcam. Lan sen neyine anlamıyorsun. Anlama kıtlığın mı var? Öbür durduk yere kuduran elaman yetmedi bir de sen mi çıktın ortaya? Kibrinizi ilah etmişiniz. FARKLI düşüncelere saldırıyorsunuz durmadan aklınızca bir şey elde ederim diye. Sanma ki sizin gibileri lafla insan olacağınızı düşündüğümü.
😂 😂 😂 😂 Saygı isteyip hakaret eden embesil beyinsiz seni..
Tam bir p, içsin bununda farkındasın şeytanın evladı olmuşsun.. Kendiniz salyalarınızı akıta akıta saldırır hakaret eder küçümser, sonra biz müslümanlardan size inancınıza, savunduğunuz her pisliğe saygı duymamızı istersiniz.. B*k bile daha temiz senin gibilerden.. O Arap dediğin yüce Peygamber ile elbet ahirette yüzyüze geleceksin. Yüzün olmayacak bakmaya ama.. Pisliğinde boğul Çok yaşa senin gibilere irşat da etmem kurtulsun diye..
1 sene önce makine mühendisliğinden mezun oldum, işsiz bekliyorum
uludağ
vardı biri ama bu aralar sesi çıkmiyo bende ellemiyorum çalışsın diye 😂
Demiyorum bu sene azap cekmiyorum çalışırken
Bu üçüncü sınavım olacak hadi hayırlısı.
Bazen demiyor değilim
Bence de gitmek gerek.
uff kardeşim yedim ben
Hayır demedim
Lise mezunuyum direk
burada bee
En İyi Görüşler