Eğitim & Kariyer 1 ay Hayalini kurduğun mesleğin meyvelerini mi topluyorsun yoksa kurduğun hayal ile hayatları mı yaşıyorsun? BakımlıkızçehanımFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Selamlar :)Hayalini kurduğum mesleğin, meyvelerini topluyorum💓 Hayalini kurduğun mesleğin meyvelerini mi topluyorsun yoksa kurduğun hayal ile hayatları mı yaşıyorsun? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 313 görüş paylaştı. Çok az kişi hayal ettiği mesleği yapıyordur bence.Ben hayal ettiğim meslek değildi. Ama son derece iyi şekilde meyvelerini topladım. Toplamaya da devam ediyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 98% 1 ay Hayalini kurduğum mesleği yapmıyorum ama hayalini kurduğum şekilde çalışıyorum ve yaşıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
FiqHShott Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 1 ay O hayale kazandığım paralara devam ediyorum hayal hayal bir gerçek olmadı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 30 , eig 86% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 408 görüş paylaştı. Hayatı yaşıyor, hayalleri özlüyorum.cut. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Mesleğim bilgisayarcılık meyvelerini topladım şimdi de okul okuyorum. Ayrıca sana da ulaşmaya çalışıyorum :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Bakımlıkızçehanım 1 ay Bana ulaşmaya anlayamadım? Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yürümek için ya. Kötü maksat yok Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eig 99% 1 ay Hayalini kurduğum mesleği artık arada sırada hobi olarak yapıyorum meyvelerini topladım yedim bitirdim bile Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yks2023_ Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Merhaba siz sözelciydiniz profilimdeki 2 soru hakkında yardımcı olabilir misiniz?☺️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Bakımlıkızçehanım 1 ay Sorularına uğruyorum şimdi 🙂 Yorumla yks2023_ 1 ay Çok teşekkür ediyorum ☺️🌷 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay 3. Araban almışsın hayırlı olsun 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Bakımlıkızçehanım 1 ay Daha 1. Arabayı almadım 3 nerden çıktı?😄 Yorumla çevrimiçiiii 1 ay Eylül almış 😀 Yorumla çevrimiçiiii 1 ay @bireylulmeselesi_ Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 419 görüş paylaştı. Hayal kurduğum bir meslek olmadı hiç. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 39% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 945 görüş paylaştı. Arada topluyorum arada toplayamıyorum 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 592 görüş paylaştı. Kurduğum hayaller ile hayatları izliyorum he he Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6b görüş paylaştı. şu an hayal kurmuyorum maalesef Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Hayaller ve hayatlar 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 1 ay İşsizim hanımefendi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_PATRON_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Adım adım yaklaşıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mahmut82 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 ay Ikinci secenek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Çok az kişi hayal ettiği mesleği yapıyordur bence.
Ben hayal ettiğim meslek değildi. Ama son derece iyi şekilde meyvelerini topladım. Toplamaya da devam ediyorum.
Hayalini kurduğum mesleği yapmıyorum ama hayalini kurduğum şekilde çalışıyorum ve yaşıyorum
O hayale kazandığım paralara devam ediyorum hayal hayal bir gerçek olmadı
Hayatı yaşıyor, hayalleri özlüyorum.
cut.
Mesleğim bilgisayarcılık meyvelerini topladım şimdi de okul okuyorum. Ayrıca sana da ulaşmaya çalışıyorum :D
Bana ulaşmaya anlayamadım?
Yürümek için ya. Kötü maksat yok
Hayalini kurduğum mesleği artık arada sırada hobi olarak yapıyorum meyvelerini topladım yedim bitirdim bile
Merhaba siz sözelciydiniz profilimdeki 2 soru hakkında yardımcı olabilir misiniz?☺️
Sorularına uğruyorum şimdi 🙂
Çok teşekkür ediyorum ☺️🌷
3. Araban almışsın hayırlı olsun 😀
Daha 1. Arabayı almadım 3 nerden çıktı?😄
Eylül almış 😀
@bireylulmeselesi_
Hayal kurduğum bir meslek olmadı hiç.
Arada topluyorum arada toplayamıyorum 😂
Kurduğum hayaller ile hayatları izliyorum he he
şu an hayal kurmuyorum maalesef
Hayaller ve hayatlar 😂
İşsizim hanımefendi