Veya ne gibi ticaret yapabilirim? 27 yaşındayım para kazanmam lazım meslek gibi okumadığım için bu saatten sonrada okuyasım yok, ticaret olarak ne yapabilirim kız olarak?
1 ay
27 yaşımdan sonra okumamak şartıyla hangi mesleği yapabilirim?

Veya ne gibi ticaret yapabilirim? 27 yaşındayım para kazanmam lazım meslek gibi okumadığım için bu saatten sonrada okuyasım yok, ticaret olarak ne yapabilirim kız olarak?
Yaşın müsait. Görüntü de iyiymiş. Ticaret Türkiye de risk. Yat Kaptanlığı kursu var 6 ay sadece. Sonra bodrum Antalya gibi yerlerde yat kaptanlığı yapabilirsin. Sezonda sermayenden çok kazanırsın. İngilizce biliyorsan seni alman firmasına yolcu gemisine yollarız hostes olarak 2000 2500€ arasında alırsın artık bahşişler. Ölmez meslek ama dil şart.
Almanca ve ingilizcem var
Yat kaptanlığı kaç saat çalışıyo. Ben biraz narinimde…
Dostum Türk erkek pek istemiyorlar. Ben gidebilirim meslek adami olduğum ve 2 dil var diye. Genelde bayan alıyorlar yolcu gemisine içi otel gibi kumarhane ne ararsan var. Çift dilli kişiler tercih. Ben çimento gemisinde çalışıyorum. şu an kanada dayim. 5200$ net alıyorum. 20.000€ diyor is kurucam diyor. 7 aydır gemideyim. Ne para kastim sen düşün 1 ay daha burdayım. Heee 4 ay diye geldim. Baktım is yatış kaldım. Sana tavsiyem gemi makineleri ya da güverte oku. Makine okursan daha kolay is bulursun. Bak ben 2014 ten beri turklerle çalışmıyorum. 😉 huzur huzur. Gemide de benden başka Türk yok
Niye tipi güzel kadin istiyorlar kaptanliga
İnsan istedimi her şeyi yapar sen Yeter ilk başta kendine bu güven kafede garson mağazada görevli şoförde olursun güvenlik görevlisi olursun lise mezunu isen silahlı lise mezunu değilsen silahsız fabrika varsa bulunduğun yerde ona göre bir iş yeter ki iste
Yabancı dil varmış git tercümanlık bak ilan ver tercümanım diye iş sayfalarına yaz Linkedin kariyer vs sayfalarda üyelik aç iskur kayıt ol yabancı dil olduğunu kayıt ettir
Hem fikir verebilirim hem de ciddi evlilik düşünen birisiyim ortaklık kurup büyük kazanç vaat eden projelerimle bir şeyler yaparız ve evleniriz ve projeyi yine yaparız tarafını seçebilirsin her ikisini de yapabiliriz
#Hükümdar
Görüş
18Görüş
Ticarete atılacak sermayen var mı varsa ne kadar? İlgi alanların neler? Yoksa, bazı aşçılık kursları vardı, büyük otellerle anlaşmaları olan. Tavsiye ederim. Aşçılık zaten dünyanın her yerinde iş yapacak iyi kazanacak bir meslek.
Bence Türkiye de uğraşmayın yurt dışına çıkıp orada bir hayat kurabilirsiniz. Elinizde ki sermaye de gayet yeterli bunun için. İngilizce bilmiyorsanız Amerika da ya da İngiltere de dil kurslarına gidebilirsiniz. İş konusuna gelicek olursam Amerika da hotdog işine girebilirsiniz mesela. Sizin çalışmanıza gerekte yok bir çalışan bulursunuz siz gezer tozarsınız.
ufak alsat yap internet üzerinden İstanbul'da olsan pazarlamacılık yapsaydın bağladığın işin %25 ini verirdim
Sermayenle özel üniversite oku sağlık bölümünde işsiz kalmazsın
Evde takı veya elişi gibi bir şeyler tasarlayıp satabilirsin
Bence çizim yeteneğin varsa.. günümüzde çok popüler olan dövme sanatçılığını seçebilirsin ! Ben hep kazandım bu meslekte asla kaybetmezsin ve maliyet yok kadar az
Yapacağın tek şey geliri iyi olan bir koca bulup evlenmek.
Çok tarzım değil. Güzelimde ama erkekler artık evlilik değil sadece takılmak istiyor bende öyle erkek istemiyorum hayatımda
Sen de haklısın ne diyim. Ticaret yapman için bir miktar sermaye lazım. Sermayenin olması için de herhangi bir işte çalışman gerekiyor. 3 yıl çalış paranı biriktir kendine şirin bir butik açarsın.
Sermayem var ama butik işnde herkes yapıyo
İyi öyleyse Türkiye'de olmayan bir iş bul kendine.
E ticaret ya da yurt dışına çık orada iyi iş yaparsın
Gıda veya e ticarete yönel
Sermayen var mı? Varsa ne kadar
Var 20.000€
Aşağı yukarı 400.000 TL. Ticaret için fena değil aslında. Başlangıç için idare eder
Evet ama napabilirim neyi al sat yapabilirim ve internet sitesi üzerinden olur mu ama zaten bu işi yapanlar çok değil mi
Düşüneyim. Fikir gelirse yazarım
Aşçılık
Muhasebe :D
Ofiste sekreter asistan olır
Influencer lik olabilir e ticaret olabilir.
Özel eğitim oku ya da güzellik merkezi aç
İnsan isterse başarılı olur her işi yaparsın
Ulkedeki en iyi is al sat komisyonculuk
İşçi olabilirsin
Ticaret kesinlikle yapılması gereken şey
Ama ne
Hocam bence kadın giyim biz o işi yapıyoruz ölmeyen meslek
Al sat nasıl yapılıyor?
İstek atabilir misiniz
Sermayen var mı?
Evet 20.000€ var
Bu paraya biçok iş yapabilirsin