İki yıllık bölüm önerisi alabilir miyim?

Bilgisayar programcılığı iyi gibi ve fotoğrafçılıkta öyle. Eğer yer açacak durumun varsa fotoğrafçılık daha iyi olabilir.
Bilgisayar progrcılığına gitmeyi ben de düşünmüştüm ama daha önce hiç bilgisayarım olmadığı için zorluk çekmekten korkuyorum.
Ama bilgisayar işleri falan çok ilgimi çeken bi konu, düşündüğüm kadar zor değilse adapte olabilirm belki.
Fotoğrafçılık ta güzel bir dal ama sermaye sıfır hocam :)
Garanti iş istiyorsan sağlık seç derim ama lanet bir bölüm senin için nereye gitmek istiyorsa onu seç
Aslında pek isteğim yok.
Sadece herkesten uzaklaşmak, bir işe girmek ve kahrolası hayatımda kimsenin lanet sesini duymamak:)
Keşke her şey o kadar kolay olsa
Keşke...
Görüş
1Görüş
Artık geçen yıl ki puanını kullanamıyorsun öyle duydum instagram da gördüm bir araştır istersen
Brakayım ben ya.
Bi öyle bi böyle.
Bırakma be dersini çalış meslek araştır bölüm araştır 2 yıllık bölümlerden geçiş yapabileceğin bölümlere de bak
Bi daha çalışamam 2021 de mezun oldum, ikinci kez girdim sınava 7 ay çalıştım. lanet sınav için işe de girmedim.
Sınava girdiğim için zaten bin pişmanım. Bi daha yapamam. Arkadaşlarım benden düşük yaptı hepsi gitti bense sorunlarım yüzünden gidemedim.
Şimdi iyisi mi bir iş armak.
Ben de aynı senin gibiyim 2020 mezunuyum hâlâ gidemedim sana tavsiyem zatnw bu son şansın dersini çalış 6 ay sonra işe girersin ben de bu ay girmeyi düşünüyorum ama kararsızım sınava çalışmam lazım
Artık evde duramam. Zaten evde olduğum için gidemedim.
Ayrıca nickinz bana ilham veriyor:)
Sınavınızda başarlar.
Hahahaha ilham vermesin bence. O zaman işe gir zaten tyt 2 3 ay da biter yine kazanırsın eminim. Ben de başarılar dilerim
Haa bide küçük bi tavsiye:
Fazla umutlu olmayın, insanı bitiren onun umutlarıdır.
Umutluydum dediğin oldu zaten
Vazzzgeçtiyorum hemde her şeyden. Zaten kaybedicek pek bişiyim yok. Bi kıçı kırık telefonum bi de üç beş kuruşum var varsın onlarda olmasın :)
Ahh o zaman sizi biraz geç tanımışım dhbdbd keşke daha önce söylye bilseydim de umutlarını hiç ede bilseymişim vdvxbxbxbx
Çok gençsin umutsuz olma ben de umutsuzum bu aralar depresifim ama düzeltmeye toparlanmaya çalışmak lazım sen de öyle
Valla bilseydim umutlu olmazdım çok a. ptalca davrandım yıllarım heba oldu
Ahhh senin adına üzüldüm ama her şeyde bi ders vardır en azından belki tekrarlanmazlar.
Tekrarladım
Umarım büyük bi şey değildir.
Mesela benim bu yıl sınava girmem dolaylı olarak bana çok şey kaybettirdi ve belkide hayatımın en büyük hatasıydı.
Büyük bir şey değil dershaneye gittim çalışmadım bu yıl da gittim yine hatta işe girdim dershanye gidebilmej için ama yine çalışmadım kaydımı sildirdim şimdi evde m. l gibi oturuyorum ders çalışmaya da başlamadım ama okumak istiyorum acil toparlanmam lazım
Sen tercih yapmadın mı
Ben de geçen yıl kazandım gitmedim keşke gitseydim çok pişmanım
Yapmadım, ben polis olmak istiyordum ama sonra zaten almazlar dedim.
Saçımı kestrimiştim zaten özgüvenim sıfır, kabak gibi kafayla mülakata girsem adamların yüzüne bakamazdım.
Seneye bi bölüme giderim dedim, şimdi haberi duyduk işte
M. llık etmişsin keşke mülakata girsydin bari bu yıl gir adam akıllı mesleğin olsun özgüvensizlik yapma tek sen öyle değilsin oraya gelen herkes öyle değil mi zstrn
Ya ama saçlarım marul gibiydi,
Kestirince kabak oldu.
Zaten almazlardı.
Sen niye tercih yapmadın ki?
Neden almazlardı nerden biliyorsun?
Ya dedim hemşirelik istiyorum e şimdi de çalışmıyorum yine aynı yani
Ahh ne kadar da unutkansın dedim ya umutlu olamamak gerek diye.
Ki zaten polislik hep torpil.
Bu arada benimde abim hemşirelikten bu yıl mezun oldu, darısı senin başına.
Torpil evet ama şansını deneseydin keşke bari sen de hemşirelik oku nett kazanırsın eminim
Amin inşallah hayırlısı olsun
Hemşirelik zor ya. Çok puan istiyor ben de matematik sıfır.
Bide ortam hep kız gerilirim ben yapamam.
Abim atansın artık hastaneye hademe alımı falan olursa beni de alır :)
Hahahahaha öyle düşünme sağlık alanı iyi ataması kolay hem hemşirelik çok yğksek değil ki
Bari ağız ve diş sağlığı oku diş hekimlerinin yanında çalışıyorsun
O kadar puan alamam, hemşirelik beni aşar.
Ya zaten 250 ve üstü yapmışsın daha iyisini yapabilirsin
Bundan ötesini yapamam.
Zaten sınavın ortasında brakıp gidesim geliyor.
Bu saatten sonra ehliyet sınavına bile girmem:)
Senin puan kaçtı?
şu an modun düşük diye öylr bence umudunu kesmişsin ama bir başarsan bak bakayım nasıl kendine geliyorsun toparlan silkelen ben çok düşük almıştım 219
219 mu?
Ne yaptın kanka ya.
Ve haklısın umudumu kestim.
Ama sen kesme davam et tabi çok ta umutlu olma derim.
Ben VAZGEÇTİM hemde herşeyden.
Hdhdjdhs umudum olmazsa yaşayamam ki
İnsanı öldüren de onun umududur be kankam.
Biraz öylr ama kendindr de kaynaklı
Vallaha bilemiyorum şu hayattan anladığım şey, umutlu olmamak gerektiği.
Başkalarının umudu yüzünden bile ben kahroldum. Bu ne dir ya?
Başkalarının umudu neden seni ilgilendiriyor
Ne bilim ya uzun hikaye.
Biri benim üstümde umutlanmıştı sonra umutlarını başına yıkmış bulundum ve şimdi de içim sızlıyor.
Amann boş ver bee sanane
Olmuyor ya öyle demekle, bazı şeyleri boş veremiyorsun.
Neyse be kanka.
Gece gece senin de başını ağrıttık, ilgilendiğin için çoook teşekkür ederim. Sayende gerçekten biraz daha iyi hissettim.
Sınavında başarılar dilerim, umarım istediğin yere gelirsin.
Eklemek istediğin bişi var mı?
Demekle olmaz tabii ama fazla da umursamamak lazım. Yok be konuştuk öyle ne ağrıtması. Rica ederim ne yaptım sanki inşallah öyle olur ben de başarılar dilerim sen de çok çok iyi yerlere gelirsin böyle kötü düşünme umutsuz olma harekete geç sık dişini biraz. Eklemek istrdiğim şey umutsuz yaşanmaz her zaman umudun olsun
Güzel düşüncelerin için tekrar teşekkür ederim.
Yanlız umutla ilgili söylediklerinden hiç etkilenmediğimi de itiraf etmek istiyorum😅. Yani göremeyen birine renklerden bahsetmek gibi bişey oldu
Hahahaha sen zaten kafa da bitirmişsin bu aralar ben de umutsuzum zaten
Rica ederim en kısa sürede toparlan
Deniyicem.
Dersine çalış sende erkeklerle takılma kafanı karıştırırlar:)
Amann napim erkekleri banane ders çalışcam zaten
Helal.
Sohbet sardı mı ne, bi bitmek bilmedi, rahatsız olmadın inşallah varsa öyle bi durum söyle de susam kanka 😅
Öyle olsa cevap vermem dime 😊😄😄
Yaaa
Hep öyle diyolar zaten :)
Aynennn
Peki kankacım, iyi akşamlar.
Daha sonra görüşmek dileğiyle...
İstek attım bide:)
İyi geceler
Hangisi sensin ki
Tamam tamam buldum srni😄
Evt bulmuşsun:)
Sağlıkla ilgili bir bölüm tercih et bence orada işe girme ihtimalin daha yüksek
Hocam bizim iş yattı, yine değiştirmişler sistemi.
İlgilendiğiniz için sağoln:)
Sekreterlik asistanlık
Aşçılık
Optisyenlik
En İyi Görüş