Eğitim & Kariyer Aradığım işi buldum, sizce ne kadar maaş verirler? novel Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Maaşı henüz tam konuşmadık ama tam bana göre bir iş gibi. Sizce ne kadar alırım? Aradığım işi buldum, sizce ne kadar maaş verirler? Cevapla Maaş Soruları İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Oo senden iyisini mi bulacaklar gadası. En az 10 bin istemelisin. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Bana göre iş varmış demek :D 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hiçbir işten anlamayan paradan da anlamamalı şjlfkfj o yüzden ne verirlerse razı ol. 2 0 Yorumla
KızılAteş1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 15.000 tl maaş+sigorta+yemek+tüm sosyal haklar+bayramlarda ikramiye ve 6 ayda bir maaşın yarısı kadar ikramiye 😅😅😅😅 2 11 Yorumla novel +1 yıl offf be :D Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Benim gibi patron zor bulunur be 😅😅😅 Yorumla novel +1 yıl Bence de valla buldum bırakmam :D Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Valla öyle diyip giden çok eleman oldu ki sorma 😅😅😅 Yorumla novel +1 yıl tatlı dille çekip eziyet mi ediyon neydiyon :D Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Yok be 😅 ne bileyim imkanlar mı kötü bilemedim 😅 Yorumla novel +1 yıl ben varım eleman arama yazıyı kaldır :D Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Dursun 😄 Yorumla novel +1 yıl Uyuz :D Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Gel sende yarın iş başı yap 😅😅 Yorumla novel +1 yıl Hemen hemen :D Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hicbir işten anlamamak büyük meziyet Novel beycim😄 Sizin gibisini bulamazlar, isteyin bir 20 - 25😄😄 1 1 Yorumla novel +1 yıl Bende öyle düşünüyorum valla :D Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 833 cevap paylaştı. müthiş bi iş :)))) hayırlı olsun şimdiden... maaş da patronun gönlüne göre olsun, akışa bırak :)))) 1 2 Yorumla novel +1 yıl Çok üzerine gitmeyeyim diyorum bende :) Yorumla saskinomayra +1 yıl bence de... akışta kalmak iyidir Yorumla
PasifGay23 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Hallo,Nein, nein olamaz bu iş benim olmalı 😌😍Danke schön. 1 4 Yorumla novel +1 yıl Sana da verelim :D Yorumla PasifGay23 +1 yıl Ben almayı değil vermeyi seviyorum Yorumla novel +1 yıl İşte bu ya :D Yorumla PasifGay23 +1 yıl 🙃🙃 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı. Ben hala bulamadım😔Her işten anlıyorum ama deneyimsizim diye istemiyorlar. Hayır kimse almazsa ben nasıl deneyimlenicem 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hiç bir şeyden anlamayan biri bence asgarai ücret x100 falan hak ediyor. düşünsene ceo'lar falan bile her şeyden anlıyor mesela 1 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bana göre de bir işmiş, ben de hiç bir işten anlamayan biriyim. Gir bana da haber ver. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Euro talep et bence bu niteliksizlikte zor bulursunuz de ağırdan sat 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiçbir işten ne kadar anlamadığına göre, maaş değişir 😉 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Aga be hayırlısı olsun =)=) hahahahahah 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen asgari ücret.Ama sende ışık var kariyer yapman uzun sürmez. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En baştan onu konuş, sonra şeyle böyle olmasın! İnşallah iyi bir mal alırsın! 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal maaşların üzerinde olmalı 30.000 en az 😃 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Asgari ücret + ssk + yol + dolgun maaş 1 2 Yorumla novel +1 yıl Ah şu dolgunluk :) Yorumla emre00 +1 yıl :) :) Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 894 cevap paylaştı. Günlük bir paket çekirdek olabilir. 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı. yol + yemek + kdv :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oo senden iyisini mi bulacaklar gadası. En az 10 bin istemelisin.
Bana göre iş varmış demek :D
Hiçbir işten anlamayan paradan da anlamamalı şjlfkfj o yüzden ne verirlerse razı ol.
15.000 tl maaş+sigorta+yemek+tüm sosyal haklar+bayramlarda ikramiye ve 6 ayda bir maaşın yarısı kadar ikramiye 😅😅😅😅
offf be :D
Benim gibi patron zor bulunur be 😅😅😅
Bence de valla buldum bırakmam :D
Valla öyle diyip giden çok eleman oldu ki sorma 😅😅😅
tatlı dille çekip eziyet mi ediyon neydiyon :D
Yok be 😅 ne bileyim imkanlar mı kötü bilemedim 😅
ben varım eleman arama yazıyı kaldır :D
Dursun 😄
Uyuz :D
Gel sende yarın iş başı yap 😅😅
Hemen hemen :D
Hicbir işten anlamamak büyük meziyet Novel beycim😄
Sizin gibisini bulamazlar, isteyin bir 20 - 25😄😄
Bende öyle düşünüyorum valla :D
müthiş bi iş :)))) hayırlı olsun şimdiden... maaş da patronun gönlüne göre olsun, akışa bırak :))))
Çok üzerine gitmeyeyim diyorum bende :)
bence de... akışta kalmak iyidir
Hallo,
Nein, nein olamaz bu iş benim olmalı 😌😍
Danke schön.
Sana da verelim :D
Ben almayı değil vermeyi seviyorum
İşte bu ya :D
🙃🙃
Ben hala bulamadım😔
Her işten anlıyorum ama deneyimsizim diye istemiyorlar. Hayır kimse almazsa ben nasıl deneyimlenicem
hiç bir şeyden anlamayan biri bence asgarai ücret x100 falan hak ediyor.
düşünsene ceo'lar falan bile her şeyden anlıyor mesela
Bana göre de bir işmiş, ben de hiç bir işten anlamayan biriyim. Gir bana da haber ver.
Euro talep et bence bu niteliksizlikte zor bulursunuz de ağırdan sat
Hiçbir işten ne kadar anlamadığına göre, maaş değişir 😉
Aga be hayırlısı olsun =)=) hahahahahah
Muhtemelen asgari ücret.
Ama sende ışık var kariyer yapman uzun sürmez.
En baştan onu konuş, sonra şeyle böyle olmasın!
İnşallah iyi bir mal alırsın!
Normal maaşların üzerinde olmalı 30.000 en az 😃
Asgari ücret + ssk + yol + dolgun maaş
Ah şu dolgunluk :)
:) :)
İyi para verirler kesin 😂😂
Günlük bir paket çekirdek olabilir.
15 bin en az🙂
Ooo alırsın 10 bin felan 😅
maaş verildiğide kesin değil ki.
yol + yemek + kdv :D
Puahaha