Yazılım okumayacağım kendim kurslarla öğreneceğim. 6 yıl okuyup 3 kuruşa çalışacak olmaktansa yazılımda parayı vurmak istiyorum
1 ay
Tıp okuyup doktor olmak mı, yabancı dil öğrenip yazılımla ilgilenmek mi?

Yazılım okumayacağım kendim kurslarla öğreneceğim. 6 yıl okuyup 3 kuruşa çalışacak olmaktansa yazılımda parayı vurmak istiyorum
Ben tıp okuyan, yazılım, öğretmenlik.. birçok değerli mesleğe gönül vermiş arkadaşları yürekten tebrik ediyorum. Doktor olmak emek isteyen ve yıllarını insan sağlığı için çaba sarf eden adaylarımız ve doktorlarımız adına eleştiri değil, onur duyuyorum. Bu elbette senin kararın, senin fikrin, hayellerin ve hedeflerin doğrultusunda ilerleyecek olan sensin. İstediğin ne ise, o şekilde ilerleyebilirsin. Umarım her şey istediğin gibi olur..
Görüş
2Görüş
Yazılımda kendini geliştirirsen iyi para kazanırsın. Dilide öğrenirim diyorsan yurtdışında rahat iş bulursun.
Ama üniversite okumayacağım öyle
Çoğu alaylı oluyor zaten. Ama neden üniversite okumayacaksın onu anlamadım? Üniversite okuman daha iyi olur
Yazılımda zaman kaybı olarak görüyorum yazılımı. Zamanı dile ya da kendimi geliştiremeye adamak istiyorum
Üniversite sana bir çok şey katar emin ol. Kaldı ki bu dediklerini üniversite okurkende rahatlıkla yapabilirsin. Yazılıma yöneleceksende kesinlikle bu alanı sevmen lazım. Kodlama muhabbetleri sevmeyene zor gelir.
Üniversite mezunuyum zaten. Zaman kaybetmek istemiyorum diplomalı gerektirmeyen işler için
Bu alan alaylı olanında güzel para kazanacağı bir meslek. Ama elbette yarın bir gün önüne engel çıkarabilir. Amaç meslek edinmekse bekleme bence önü açık
Ya yapamazsam korkusu var bu kez doktorluğu da elimin tersiyle atmış olacağım çünkü yaşım geçiyor şimdi bile 28 yaşında bitmiş olacak tıp daha fazla zaman kaybedemem
Doktorlukta zor bir meslek. Sevmesende yine yapılabilir gibi geliyor bana ama yazılım konusu gerçekten sevmeden yapılacak bir meslek değil. İki dönem kodlama dersi görmüş biri olarak söylüyorum. Çok zorlanmıştım. Ama severek derse giden arkadaşlarımda rahatlıkla geçmişti. Hiç bir fikrin yoksa biraz araştırıp öyle bu alana yönelmeni tavsiye ederim. Ayrıca tıp gerçekten meşakkatli bir yol. 6 sene okuyup birde tusa hazırlanmak var. Yazılımda kendini geliştirip daha iyi şartlarda yaşayıp kendi işini bile kurabilirsin.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim🌺
Hangisii mutlu edecekse onu tercih edin. Yazılım daha iyi gibii duruyor.
Bence tıp okuyup mühendis olmak ve itfaiyede çalışmak
Komik
Esprinle dalga geçiyorum esprine güldüğümü sanıyorsun
Mesajlarda yavşar burada dahi olası tuttu
Ne istediğin belli zaten onu yap yani istediğini yapınca başarılı olursun
Ne istediğimi bilmiyorum ki zaman kaybediyorum sadece
çok daha mantıklı geleceğin mesleği tamamen yazılım.
Üniversite okumayacağım yazılım olursa dil öğrenip yazılım öğreneceğim
Yani üni okuma doktor olmaz yazılım öğren diyorsun.
Yazilimmm
En İyi Görüş