Yanıtlar herkes tarafından görüldüğünden, etkileyebilmesine karşın dikkatli içerikler yazalım.

Yanıtlar herkes tarafından görüldüğünden, etkileyebilmesine karşın dikkatli içerikler yazalım.

Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler = Eşle dostla siyaset muhabbeti yapamıyorsun çünkü siyasetin ne olduğunu bilmiyorlar.
Sivil hava ulaştırma işletmeciliği = Yer hizmetleri ya da kabinde çalışma şansın var ama okumadan da aynı işlerde çalışabiliyorsun.
Muhasebe Vergi uygulamaları = Muhasebe bürolarında sürünüyorsun kadınlar için biraz daha rahat.
Önermeyeceğim kısım aslında yok. Ama bu mesleğe adım atılacaksa, dikkate alınması gereken noktalar var. Önerdiğim kısım; çok neşeli, enerjik, çocukları daha iyi tanıma fırsatı olan, iş içinde değil iş arama durumlarında birçok alanda çalışabilme özelliği olan bir bölümdür. Önermediğim değil de, dikkat edilmesi gereken nokta, bu iş sabır işidir. Ve kişi sabırlı biri değilse, hiç tercih etmesin. Bir de çocuklara karşı küçücük bir sevgisi yoksa, okumak için bu bölümü okumasın. Mesleğim, Çocuk gelişimi eğitimi ve öğretmenliği..
Eig için teşekkürler:)
Mühendisliği biraktim, onermiyorum
Cevap
0Cevap
Önermem KPSS'ye giemeden bir halt olmuyor ataması da az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?