Hoca mı haklı sözlü notuna 1 girmesi?

Arkadaşlar benim kızımin hastalığı var biz 2 gün rapor alıp hastanedeydik. Kziim arkadaşlarına ödevini sordu ama Perşembe gününkunu sormuş cuma günün ödevini sormadı arkadaşıda o gün okula gitmemiş odevi yazamadi. cuma günüde İngilizce hocası ödev vermiş bizimkininde tabi haberi yok. pazartesi günü cuma gününkunu ödevini sormuş tinlamayan takan olmayınca bidaha sormamis ödevi öğrenemedi salı günü ödevin olduğunu öğrenmiş derste yapmaya çalışmış dersin hocasında almış kitabı benim dersimde başka derslerin ödevini yapamazsın demiş. kiatbida İngilizce hocasına vermiş hocada kızıma hoca uyardığı halde neden derste ödevi yapıyorsun deyip 1 girmiş sözlü notuna ve kızım ağladı biraz kafayı vurdu masaya bu seferde kitaptaki soruyu çözmeye başlamadığı iicn eksi atmış ben de bunu duyunca hocanın yanına gidip hesap sordum hocam bu kız raporluydu arkadaşlarına sorsa takmıyorlar dedim. kavgaya girdik kim haklıdır çok kafam. karisti sınıfta tembel Zaten hickimse birbirinin sorduğu sorulara bile cevap vermiyor tersliyormus sadece bir tane yakın arkadaşı vardı oda okula gitmemiş kızımın anlattığına göre böyle ahhhh şu Ergen çocuklar
Hoca mı haklı sözlü notuna 1 girmesi?