Merhabalar arkadaşlar burdan sizi bilinçlendirmek adına geçmişte yaşadığım bazı şeyleri anlatmak istedim ki sizde aynı hatları yapıp öğrencinin geleceğini yakmayın burdan öğrencilerine aptal tembel mal niye okuyosunki diye hocalara seslenmek istiyorum siz kimsiniz sizin hoca ve ögretmen olmanız böyle sözleri çocuklara söylemeye hakkınız yok. Bir öğrenci derslerde iyi olmaya bilir bunun sebibin ilk önce kendinizde sorgulayın öğrencide aramayın hatayı çalışkan güzel giyinen yalakalık yapan ikide sızı öven öğrencilerden diğer ögrencileri görmüyorsunuz maalesef onlara acıyarak bakıp uzak duruyorsun. O çirkin giyinen kız tacize uğradığı için dikkat etmemek için giyiniyordu o arka sıralarda oturan sesiz kimseyle konuşmayan çocuk ailseniden sevdiklerini kaybetmiş sinfatki o masum sandığınız güzel giyimli çalışkan dört dörtlük insanların onu dışlamasinlar onunla ikide bir dalga geçmesi ler diye konuşmuyordu. Okulda serseri gibi takılan si.. Ra içen h. p alan çocuk ailseninde gördüğü şiddet ten dolayı piskolojisi bozulmuş masum çocuk. Lutfen bu öğrenciler ilgilenin lütfen öğretmenlik hakkınız verin gencelere yazık olmasın lütfen benim işim sadece dersi anlatıp çıkmak bunun dışında bir işim yok demek çok saçma degilmi öğretmen kavramı yitirlmiey öğretmen demek ane baba yol gösterici ahlak verici adaletli olmak demek ama maalesef günümüz öğretmenlerin çoğu sadece para için yaptıklarını görüyorum bu içtenlikle üzüyor. Öğretmenlik kutsal bir meslek sadece Hakk edenlerin yapması gereken bir meslek ahlakıli olmayan bir insanın öğretmen olması çok kötü bir çok yerde çocuk tacizin görüyoruz okulda yaşanan ve bunların yapanların çoğu öğretmen ve okuldaki görevliler
" bir hocam vardı demiştim ki ona bazı öğretmenler çok kötü oda dediki sende onlar gibi çalış sınavı kazan öğretmen ol sonra konuş okadar saçmaki ogremligin sınavabağlanması. Lütfen egonuzu öğrenciler üzerinde tatmin etmeyin. Herkesin kötü bir hayatı var bazıları ki çok ağır onların intihara kadar sürklersiniz
" bir hocam vardı demiştim ki ona bazı öğretmenler çok kötü oda dediki sende onlar gibi çalış sınavı kazan öğretmen ol sonra konuş okadar saçmaki ogremligin sınavabağlanması. Lütfen egonuzu öğrenciler üzerinde tatmin etmeyin. Herkesin kötü bir hayatı var bazıları ki çok ağır onların intihara kadar sürklersiniz
Hakkını vermiyorum
Hakkını veriyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Abla ne kadar uzun yazmışsın okuyamadım. Özet geçsene bana
Okusan daha iyi olmazmi
Sen bana özet geç abla yaz
burada öğrencilerine hakaret eden aşalayan. Hoclar hakkında birşeyler yazdım herkesin kötü bir hayat hikayesi var ve öğretmenler çoğu ego tatmin etmek için ogrencileri aşagliyor zengin fakir ayrımı yapıyor çalışkan tembel ayrımı yapılıyor ilgilenmesi gerek öğrenciler ilgilenmiyorum çalışkan bir öğrencinin ilgiye ihtiyacı yok tembel bir öğrencinin ilgiye ihtiyacı vardır. H. p alan öğrenci kavga eden öğrenciler ailerinde. Gördüklerini yapıyorlar sesizhickimseyle konuşmayan erkek çocuğu ailsindr insanları kaybettiği için ve okuldaki çok sevilen çalışkan öğrencilerin aşlanmamsı içi susuyordu okula çirkin elbiseler le gelen kız çocuğu tacize uğradığı için dikkat cekmemek için öyle giyiniyordu. Başını sıraya koymuş uyuyan öğrenci akşam çalışmak tan ailesini geçindirmek ten yorgun düştüğü için sırada uyuyordu oyuzden öğrencilere iyi davranın demek istiyorum o umutsuz vaklar gün gelir. Doktor olur mühendis olur savcı olur
Senin çok kalbini kırmışlar. Katılıyorum sana
Arkadaşım 2 yıl önce intihar etti bunun yagane sebebi okulda yaşadığı baskı ve evde ailesini geçindirmek zorunda olması herkesin üstüne gelmesin okulda başarısız diye okuldan atılması ve bun olması yüzünden kendini okulun üst katında atması ağrı bir tiranva yasatı diyelim ve birçok öğrenci kötü şartlardan geçiniyor kötü hayat hikayeleri var çoğunun. Oyuzden bir öğrenciye aptal tembel çalışmıyor demek yerine seninle gurur duyuruz elinde geleni yapıyorsunuz demek onu kendisine iyi histeticektir sen ışık görüyoruz eğer daha fazla çalışırsan çok iyi yerlere gelirsin demek yerine direk hakkarete başlayan hoclar var sadece çalışkan olan ve zeki olanla ilgilen hoclar var ve diğer ögrencilere haksızlık olucak ben daha 2 yıl önce fizik hocamdan sen kimsinki öne oturcaksin sen tembelsin arkaya oturcaksin sen diyen bir. Okul birincisiken okul değiştirdim adı kötüye çıkmış bir liseydi ve şuanda fen lisesi. Sınavdan 100 99 olan ben okadin yüzünden 04 aldım diyelim direk özel okula geçiş yaptım ordada eski matematik öğretmenimi gördum okadar kötü biriydiki anlatmama kelimeler yetmez. Özel okula gelince öyle nazik öyle iyi rolünü oynuriduki. Oyuzden diyorum hakkıyla ögretmen olmak iyi öğretmen var ve ögrtemen başka bir hocayla tanıştım gelirdi yaninma oturdu saçımı okşardı tüm sinfa iyi davranırdı çok nazik kibar bir hocaydi asla unutmam onu
Kesinlikle katılıyorum sana. Lisede de çok fazla yaşayan kişileri biliyorum. Benim de bununla ilgili tecrübem ilkokul sonu ortaokul başlangıcına dayanıyor. Rezalet bi sosyal hocamız vardı. İğrenç suratı gözümün önünden gitmiyor. Sınıfın çalışkan öğrencilerinin velilerine yamanmak için her şeyi yapardı. Çalışkan altı, ortalama veya tembel öğrenciler ise umrunda olmaz. En unutamadığım olay ise ödev kontrolü sırasında ödevimi eksik yaptığım için bildiğin dövmediği kalmıştı. Sınıfın yarısı yapmamasına rağmen herkese sadece eksi verip beni bildiğin yerin dibine sokmuştu. Bütün sınıfın içinde bunu yapması çok ağır. O günki bana nefretli bakışı hala gözümün önünde. Niye bunu yaptı diye de çok düşündüm. Mantıklı bir açıklama bulamadım ama bulduğum en mantıklı şey bilr aidatını geçirmişimdir ya da ailem durumu fark etmiştir oldu. Bunlar bile mantıklı değil yani. Ama ne var biliyor musun? Bir gün karşılaşmayı çok isterdim. Ona küçükken korkup söylemediğim şeyleri söylemek isterdim. Yüzü kızarır mı bilmrm ama benim için iç fetahlatıcı olurdu. Bende öğretmen adayıyım. Bir çocuğun hayatında aileden sonra en önemli şey öğretmen iken nasıl olur da öğretmenler bu kadar acımasız olabilir aklım almıyor. Zorla yapılacak bir meslek değil, gerçekten
Aynen katılıyorum
Kimse hakkını vermiyor
Hakkını veriyorum