Şu anda mülakatlara hazırlanıyorum ve F klavyede hızlanamıyorum nasıl hızlanabilirim yardımcı olabilecek birisi var mı acaba :)
1 ay
F klavyede nasıl hızlanabilirim?

Şu anda mülakatlara hazırlanıyorum ve F klavyede hızlanamıyorum nasıl hızlanabilirim yardımcı olabilecek birisi var mı acaba :)
Merhaba, şöyle düşünün yani moral bozmak istemem ama ben şu an Q klavyede hızlıysam, 12-13 yaşından beri yazdığım içindir ve bu da yıllarımı aldı öyle söyleyeyim size. Ama tabii ki bu kadar sene sabretmeye de gerek yok. Günde 4-5 saat klavye üzerinde tekrar yapsanız bence maksimum 3-4 yıl içinde çok hızlanırsınız ve kalıcı bir hızlanma olur bu. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
F klavyede de aynı durum geçerli diye ekleme yapayım.
5 ayda da gelişim olur tabii neden olmasın? Önce ne nerde onu tespit edin yani görsel hafızanızı çalıştırarak öğrenin. Sonra alıştırma yapın bolca.
Görüş
4Görüş
Of ben aynı dertten muzdaribim hiç kullanamıyorum o klavyeyi q klavyeye elimiz alıştığı için, ama telefonumda f klavye ayarladım yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum
Tıbbi sekreterim işe alım için on parmak hızlı f klavye bilmek lazım 😕
Halk eğitim kursları var onlar veriyor sanırım. İstersen ara konuş yardımcı olabilirler.
interntte klavye hızı için siteler var düello falan yapabiliyorsun başka kullanıcılarla. sana eğitim ders falan da veriyor. sitenin adını unuttum ama klavye hız falan yazarsen bulabılırsın
Bol bol yazarak başka türlü olmaz.
3 ayda hızlanırsın ama devam ettikçe daha hızlı olur sonuçta ne kadar pratik o kadar iyi :)
Ücretsiz on parmak f klavye
yazarsan onlarca farklı seçenek sayfaları açılır..
Kolay gelsin
metin yaz sürekli
En İyi Görüş