Sabah uyanmak istemiyorum nefret ediyorummm nasil motive olabilirim aceba🧸🤎
2 ay
Derse motive olamiyorum?

Sabah uyanmak istemiyorum nefret ediyorummm nasil motive olabilirim aceba🧸🤎
Okul, eğitim, işin insanın en güzel dönemlerini harcadığı bir rant olduğunu gören akıllı birisin çünkü.18e gelince ya zengin koca ya da namusunla paranın yolunu bulup hayatına bakacaksın. Erkekler olarak tek seçeneğimiz var. Sadece paranın yolunu bulmak.
Görüş
21Görüş
Seni dersin başına oturtacak bir yere kadar Motivasyon olur, bugün olur yarın biter ama yapman gerektiğini biliyorsan başka bir yolu yoksa İradeni kullanır oturur masaya çalışırsın.
Bizi hayvanlardan ayıran en önemli yönlerden biridir İrade.
Eğitim başarısının önemsenmediği bir ülkede yaşıyoruz, ders çalışmak için motivasyona değil zorlanmaya ihtiyacın var.
şu an begendigim hayatları yaşamak icin calismamiz gerekiyor bugun calisirsak ilerde bunun sefasını surucez eger bi hedefin varsa bunu dusun hayatinin iyi bi sekilde nası olacagini dusun belki ders calisirken programli falan olursan ilgin daha cok artar
Tık elini yüzünü yıka güzel bir kahvaltı doğsun güneşin gir duşuna bak aynaya hop de doğdu güneşim çık dısarı bi yürüyüs tak kulaklıgı bi müzik hopla zıpla al topu eline çık bi basket oyna dans et amcalardan makas al ve kulaklarına şöyle fısılda telefonunu çıkar…
BEGİN sistemlerinize. verdiginiz komut bu olduğu için komutlarını değiştirin
Kendine 1 gün izin ver güzelce uyu. Sonra düzen kur
NOLUR BIRI BANA YARDIM ETSIN SORU SORAMIYORUM. BANIM. VAR NOLUR DMDEN ULASABILIRMISINIZ
Acaba diyerek başlayabilirsin bu işe güveniyorum sana
sagol 🥲
Bence derse sıkıldığınız zaman ara verin sonra tekrar devam edin, birde dikkatinizi dağıtan konuları çok düşünmeyin
Master yap rahatlar ve gevşersin, günde bir kaç kez yap iyi hissedersin özellikle yatarken yap rahat uyursun
@laviniam_ çok zekisiniz ama mecburen öyle yazdım kategori dışı olduğu için 🙄🙄
@laviniam_ maşallah 🧿 sana 🙄
Merhaba ben de aynı durumdaydım şu an daha motive çalışıyorum daha renkli kalemlerle çalış ve program oluştur çözdüğün soru sayısını bir kenara yaz onu gordukçe motive olacaksın ve sanki film izleyecekmis gibi hazırlık yap yani gidip birsuru yiyecek değilde güzel bir kahve küçük bir kaba kuruyemiş ve sessizlik çok önemli ortam olabildiğince sessiz olsun son olarak derse baslayacağın zaman telefonunu annene ver ya da tamamen kapatıp başka bir odaya koy bunlar seni başarıya ulaştıracak
Olsun üç kuruş maaşla berbat bir işte calısırsın kıt kanaat geçinirsin karın tokluğuna yaşayıp gidersin ama olsun ders calısmıyorsun problem yok
Doğaltaş alanilirsin Florit ve dumanlı kuvars dikkat dağınıklığı için olan taşlar bir araştır istersen
Seni yataktan kaldıracak güçlü bir sebebin yoksa kalkamazsın, ders çalışmak üniversiteye gitmek için nedenlerini bul bir kenara yaz.
İçinde olması gerek kendini motive etsen de bı yerden sonra birakicaksın. Okumak istiyormusun neden okumak istiyorsun kendine bu soruları sor
Gece ders çalışmak yerine gece erken uyu sabah erken kalk günde 1 veya 2 saat çalış daha sağlıklı olur senin için
boş ver okuyup napacan 30 yaşında mezun olursun anca
Bende de ayni sorun var ertelememek gerekiyor galiba
Her sabah bana yazıyorsun sonrasında derse giriyorsun sjdjdj
Neye calsyrsun ki sınava falan mı hazrlanyrsun. akşamları erken uyumadan kalkalamzsn zaten
Merhaba
Başarılar dilerim 🌸
NOLUR BANA YARDIM EDIN
@berat_berat_ size nasıl yardımcı olabilirim
Efendim dm den yazabilirmisiniz ben yazamıyorum
@berat_berat_ Buradan sorabilirsiniz sorunuzu ya da profilimdeki instegram üzerinden iyi günler
@ZuhalDemiryolcuAkbaş öncelikle iyi akşamlar diliyorum saydığınız maddeleri gözden geçirdiğimde şunu fark ettim yks ye hazırlanıyorum bu arada motive olmak için ya da başarmak için diyim çok sebebim var zorundayım bazı zamanlarda bu bilinç altında oluyorum ama bu sabit devam etmiyor kalıcı bir motive kaynağım yok yeri geliyor resmen çöküyorum Düzenli sabit bir ritim tutturamıyorum İnanın bu durum uzun zamandır kafamı kurcalıyor Düşüncenizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Merhaba yazdığım maddeler genel bilgidir sizi tanımadan doğru bilgi veremiyebilirim sizinle ilgili. Bireysel motivasyonuzu sürdurememenin sebeplerini bulmak gerekir. Çalışma şekliniz size uygun olmayabilir ve vaz geçiyor olabilirseniz. Size uygun çalışma şekli hedeflerinizi doğru belirlemek ve başarısız olduğunuz derslere karşı bakış açınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz sonrası kolay. Bunları tek başına yapamayacağınızı düşünüyorsanız destek almanızı öneririm. Dilerseniz daha detaylı bilgi için instegramda ki numaradan bana ulaşabilirsiniz. Başarılar
@ZuhalDemiryolcuAkbaş anlıyorum teşekkür ederim
Rica ederim.