Merhaba. Arapça öğrenmek istiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Bilenler yazabilirse sevinirim.
Güncellemeler
2 ay
Bazıları ne kadar terbiyesiz. Arapça da bir dil değil mi? Nasıl siz ingilizce öğrenmek istiyorsunuz Almanca öğrenmek istiyorsunuz bende Arapça ogrenmek istiyorum? Bu kadar garipsenecek ne var anlamıyorum?
Amacı belliolmayanın hedefi olmaz kim sana yorum yaparsa yardımcı olurum diye ona git kuran arapçası mı iran arapçası mı kuveyt ya da mısır arapçası öğren gitsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Suriyeli bi tane manita yapiyodun sular seler gibi arapcan oluyo şak
Hiç komik değilsin. Düzgünce bir soru sorduk. İngilizce deseydik hemen yazardınız
Ne alaka seni inciticek bsy soylemedim niye kiziyosun
Senin açından söylemedin.
Insallah ögrenirsinde bizede ögretirsin bizde suriyeli buluruz belki
Ahahhahahaha (!)
Cok mu komik
Bye bye!
Ben iyi seviyede bilirm oda sürekli konusarak Suriye lilerden öğrendm temelde vardı zaten
Arapça ne işine yaracak demiş bir bayan su an Araplarn arkadasndan kazandığım parayı hayal dahi edemez
Aslında ben imam hatipte 1 dönem okumustum Arap arkadaşlarla takıldım ama hiç bir şey öğrenemedim öğrendim ama tek tük 😅
Ben para kazanmak için değil öğrenmek istiyorum sadece. Belki ilerde para içinde olabilir neden olmasın?
Benim yazm çok iyi değil ama konusmam çok iyi seviyede vip turist gezdyrdum Katarlı
İstanbul'da tercümanlık yaparsn
Çok iyi.
Tercümanlık olabilir evet. İstanbul'da yaşamıyorum bu arada 34'ü öylesine yazdım😀
Ama bir kac Arap ile tanş konuş bu ayıp değil
Ha tamam ben sana yardımcı olrm elimden geldiğince
Teşekkürler.
İstek atrm
İsteğe gerek yok burasi yeterli
Tamam
Ne istiyorsan sor
neden arapça ki? ingilizce almanca ispanyolca varken
Kardeşim bildiğin bir şey varsa söyle. Aksinin seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum lütfen cevabını bildiğin şeyleri yaz.
bildiğim şey buydu ve yazdım git suriyede yaşa
Sende git Amerika'da yasa :)
hgvjngvfnc iltifat oldu seninki sanki
Güle güle o zaman
tamam arapçım bays
BYE BYE (!)
Amacın nedir önemli olan o?
Amacım bende kalsın bir zahmet.
O zaman sorma sende bir zahmet.
Kardeşim amacını ne yapacaksın ne işine yarayacak? Soruma cevap vermiyorsan lütfen meşgul etme..
Amacı belliolmayanın hedefi olmaz kim sana yorum yaparsa yardımcı olurum diye ona git kuran arapçası mı iran arapçası mı kuveyt ya da mısır arapçası öğren gitsin.
Sağol.
Busuu diye uygulama var
Play storeden görmüştüm ama işe yarar umarım teşekkürler
Düzenli çalışırsan faydasını görürsün
Sağol
Youtube dan bak ögreten kanallar vardır elbet
İşe yarar mı emin değilim bakmıştım ama tedirginim 🙄
İnternetten😂😂
Biliyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Yav napcan arapçayı Allah aşkına
Öğrenmek istiyorum?
İngilizce almanca falan öğren işine yarayacak olan onlar