Merhaba, yurt dışında yapacaksanız ticaret mantıklı bir seçenek ama eğer burada yapacaksanız memur olun daha iyi. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bunu gizli olup yazıcam çünkü kimsenin musallat olmasını istemiyorum.
Satışın iyiyse ve birazcık sermayen varsa kenarda, bırak hemen. Bende banka çalışanıydım bıraktım kapalı çarşıda işyerim var, kışın aylık 2500 dolar yazında 5.500 dolar kazanıyorum ara mevsimlerde de 3.500 civarı. Bunlar net kazancım. TL olarak kazanıyorum güncel kura göre karşılığını söyledim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Merhaba, yurt dışında yapacaksanız ticaret mantıklı bir seçenek ama eğer burada yapacaksanız memur olun daha iyi. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Bunu gizli olup yazıcam çünkü kimsenin musallat olmasını istemiyorum.
Satışın iyiyse ve birazcık sermayen varsa kenarda, bırak hemen.
Bende banka çalışanıydım bıraktım kapalı çarşıda işyerim var, kışın aylık 2500 dolar yazında 5.500 dolar kazanıyorum ara mevsimlerde de 3.500 civarı. Bunlar net kazancım. TL olarak kazanıyorum güncel kura göre karşılığını söyledim.
Böyle bir risk almam ikisini bir arada yürüt en azından hangisinde fazla gelir varsa sonra bırakırsın
Günümüz Türkiye'si sıkıntılı herkes memurluk garanti olarak değerlendiriyor.
Yıllarca esnaflık yaptım sağlam biirkimin varsa ticaret
Ticaret risklidir ama iyi idare edersen daha kazançlıdır
Ticaret konusunda bi kaç yıl deneyimim var işleri büyütmek istiyorum
Sana tavsiyem şu an için memurluğu bırakma. Özelden yazayım sebebini
Olur tavsiye akabirim
Şuanda piyasa karışık bence bir süre daha memurluğu birakmamani öneririm
Kesinlikle ticaret. Bir kaybedersin iki kaybedersin ama kazanmaya başladın mi iyi kazanırsın
Ticarete kafa basiyorsa ticaret
Ticareti ek iş yap. Kesinlikle işi bırakma
Memurluk
ticaret