arkadaşlar şimdi şöyle;
ben yazılımcıyım ve robotik kodlama eğitimi almaya karar verdim karşıma reklam çıktı bir akademinin robotik kodlama eğitimi verdiğini gördüm kaydımı yaptılar beni aradılar konuştuk otot biyografimi anlattım kadın çok güzel dedi lise okuduğum için birtane de ek hediye ders verdiler 4 bin tl lik hesap çıkıyor normalde öğrenci olunca 2290 tl ödicem ama şöyle bi sıkıntı oldu babamla bi görüşemediler babamı arattırmadım toplantıdaydı o haftada yoğun bir sonraki haftanın ilk günü pazartesi saat 10 a randevu aldım aradılar o gün de gayet sakindi babam ama bir terslik olmuş anlaşma yaptığı adam anlaşmayı fes etmeye çalışıyordu ona sinirlendi ama bana bir şey demedi daha sonra saat 10 da aradılar ailenizle ücreti konuştunuzmu dedii evet dedim gayet hoşnut oldular ama şu an ben otobüste şehir dışına gidiyorum babamın işi 3 de biter 4ila 5 arası arayın dedim aramışlar ama şöyle bir sıkıntı olmuş o anlaşma fes başvurusu kabul olunca babam küplere binmiş tabi başı falanda ağrıyordu babamla konuşmuş kadın onaylamış babam 3 taksit yaptırmış oda güzel 700 +800+790 tl taksit ama kadın babama şey demiş sertifika alacağı üni. nikola beye avantaj tanıdı 4 bin tl lik proje yönetim hibe fon kaynakları eğitimi 2 bin tl ye düştü demiş babamında tabi kafa duman onaylamış garibim şimdi taksitler ödenecek 700+800+790+2000 oluyor lkdnşlkzlkzdnldknz babamla konuştuk tam söylicem hafif sinirli bunlar dolandırıcı değil demi falan demeye başladı getir eğitim anasayfasını bakıcam hani eğitimlerine falan dedi adamcağızın haberi bile yok daha şimdi ben napıcam sözleşmelere bakıyorum cayma bedeli yok klşkfdnlkfslkdjslkjfsşdfl. allahın belası güzel tongaya düşürmüş babamda dikkat etmemiş galiba artık geri cayamayız ama babamı ve ailemi ikna etmem lazım tabi bide ekonomik sıkıntılarda var malum zaten aylık gideriim 2500 şimdi ocak ayının 16 da 2000 tl direkt ödemesi gerekiyor :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer