Eğitim & Kariyer 1 ay İşsizlik, gelecek kaygısıyla nasıl baş ediyorsunuz? Yazdımkenara14 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İşsizlik, gelecek kaygısıyla nasıl baş ediyorsunuz? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 98% 1 ay Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Rose83 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 98% 1 ay Baş edemiyoruz. Aklımızın hep bir köşesinde. Türkiye de yaşlanınca, emekli olunca bile insanlar bu kaygıyı yaşıyor maalesef.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Balloons Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Baş edemiyoruz düşünmeyerek destekte bir şekilde insanın aklına geliyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b görüş paylaştı. Baş edemiyoruz en iyisi zamana bırakmak oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay İşsizken de böyle dertlerim yoktu, ölürüz en fazla mk. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Yazdımkenara14 1 ay Ölüp gidicez diye çalışmayalım mı Yorumla Azathoth 1 ay Onu mu dedim ben şimdi... Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay İşsiz değilim gelirim de hala yoksulluk sınırının üstünde olduğundan pek gelecek kaygısı da çekmiyorum, araba vs de var çok şükür 🙃😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 550 görüş paylaştı. Neyseki o konuda sikintim yok ama gerçekten üzülüyorum ülkemin genclerinr bunu düşünerek gözleri kararmamaliydi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Yazdımkenara14 1 ay Her seyden sıkıldım lisans okudum fakat bombosum kendimden geçtim artık çürüdüm Yorumla yolcu3434 1 ay Bu kadar erken pes etme mücadele etmektir yaşamak ilerde bu günlere bakıp gulexeksin şimdi gayret etme zamani Yorumla Yazdımkenara14 1 ay Ne erkeni 26 yasıma geldim Yorumla yolcu3434 1 ay Oldukça genç bı yaş bu yaşlar karamsarlık için çok erken Yorumla
yksgeliyor2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Ataması kolay olan bir bölüm bölüm buldum ve kazanmak için çabalıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
biarkdşabakıpçıkıcm Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay düşünmüyorum öyle bi derdim olmaz muhtemelen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Zor maalesef, çok zor.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b görüş paylaştı. Adwords vererek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 1 ay Yok ki öyle kaygılarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gunduzgece1 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 ay Baş edemediğimizden depresyona giriyoruz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Emir38 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 97% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 311 görüş paylaştı. Saldım ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay İş bularak çözdüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Yazdımkenara14 1 ay Bana da bul Yorumla PastırmaKrali 1 ay Keşke öyle bir imkanım olsa Yorumla
müsaitim06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay Nerde yaşıyorsun ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kedilerinkölesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Düşünmeyerek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Baş edemiyoruz. Aklımızın hep bir köşesinde. Türkiye de yaşlanınca, emekli olunca bile insanlar bu kaygıyı yaşıyor maalesef..
Baş edemiyoruz düşünmeyerek destekte bir şekilde insanın aklına geliyor.
Baş edemiyoruz en iyisi zamana bırakmak oluyor
İşsizken de böyle dertlerim yoktu, ölürüz en fazla mk.
Ölüp gidicez diye çalışmayalım mı
Onu mu dedim ben şimdi...
İşsiz değilim gelirim de hala yoksulluk sınırının üstünde olduğundan pek gelecek kaygısı da çekmiyorum, araba vs de var çok şükür 🙃😄
Neyseki o konuda sikintim yok ama gerçekten üzülüyorum ülkemin genclerinr bunu düşünerek gözleri kararmamaliydi
Her seyden sıkıldım lisans okudum fakat bombosum kendimden geçtim artık çürüdüm
Bu kadar erken pes etme mücadele etmektir yaşamak ilerde bu günlere bakıp gulexeksin şimdi gayret etme zamani
Ne erkeni 26 yasıma geldim
Oldukça genç bı yaş bu yaşlar karamsarlık için çok erken
Ataması kolay olan bir bölüm bölüm buldum ve kazanmak için çabalıyorum
düşünmüyorum öyle bi derdim olmaz muhtemelen
Zor maalesef, çok zor..
Adwords vererek
Yok ki öyle kaygılarım
Baş edemediğimizden depresyona giriyoruz.
Saldım ya
İş bularak çözdüm
Bana da bul
Keşke öyle bir imkanım olsa
Ogle bir kaygım yok
Nerde yaşıyorsun ki
Düşünmeyerek
İş bularak😂