Evet gayet açık bir soru
1 ay
Sınıf annesinin görevleri nelerdir?

Evet gayet açık bir soru
Şimdi öğretmen derslerdi, oğrencilerdi derken bazı işlere ayıracak vakti olmuyor.
Ve öğretmen bazı konularda özellikle maddi konularda velilerle yüz- göz olmak istemiyor.
Bu nokta da sınıf annesi devreye giriyor..
Ders kitabı hikaye kitabı alınacak çocuklara diyelim velilerden parayı toplayıp öğretmene sınıf annesi teslim ediyor
Ögretmenler günü geldi diyelim. velilerden para toplayıp hediye çiçek yaptırmakta sınıf annesinin görevleri arasında
Çocuklar diyelim okulca bir geziye gidiyorlar yine sınıftan para toplayıp idareye veya öğretmene teslim etmek sınıf annesinin görevi
Getir, götür
Ayak işlerine bakıyor bir nevi
Aslında ilkokulda çocuklar küçük olduğu için türlü türlü etkinlikler oluyor.
Çocuklara kostümdü kiyafetti derken hep bu işlere sınıf annesi koşuyor.
Gerek hazır bir kostüm magazası buluyor gerek ora ile anlaşıp diktiriyor
Ortaokul da öğretmenler günü dışında sınıf annesinin bir fonksiyonu yok.
Daha çok ilkokul da daha yorucu sınıf annesi olmak..
Birde bazı veliler uyumsuz oluyor para vermiyor toplanan miktarı çok buluyorlar sınıf annesine yükleniyorlar.
Milletten sanki kendine ister gibi tek tek arayıp para dileniyorsun.
O parayı toplamak için mücadele veriyorsun.
Hiç akıl kârı bir iş değil.
Yani kısaca
Ha kadın hiç birsey yapmadan 2 yıldr yapıyor sınıf anneligo
2. sinif
Kadın bir şey yapmıyorsa ögretmen şimdilik bir talepte bulunmuyor demektir.
İlk sene küçüklerdi zaten şimdiden sonra istek talepler başlar.
Bazı öğretmenler devletin verdiği kitapları yetersiz bulup okuma seti felan aldırıyor.
23 Nisan gösterisi için çocuklara kostüm istiyor.
O zaman sınıf annesi başlıyor para toplamaya
Belki de sizin öğretmen veliler e yük olmasın diye bir talepte bulunmuyor O zaman da sınıf annesi bir şey yapamaz.
Öğretmen bir talepte bulunursa sınıf annesi yazar watsaptan velilere iletir ya da para toplar
O zamsn sınıf annesi
Öğrencilerin en büyük yardımcı, aynı sekilde öğretmenlerinde, sınıf annesidir. Etkinlik düzenlemelerinde, herhangi bir gezi veya etkinlik yapılacaksa ücret toplama konusunda, öğretmen ve öğrenci geziye gideceği zaman sınıf annesini de çağrırlar. Çünkü, çocuklar ile ilgilenmesi için. Öğretmen bir toplantı yaptığı zaman, veliler ile istenilen veya denilecek herhangi bir konu üzerine, sınıf anneleri iletişime geçer..
Neden sınıflar da sınıf annesi var bilmem ama saçma değil mi?
Sınıf başkanının veli versiyonu galiba. Öğretmenler velilerle yüz göz olmak istemiyor onun içinde x bir kadına bu görevi veriyor. O kadında sanki dünyayı kurtarıyormuşcasına havalara girer. Sınıflar gereksiz kalabalık olmasa bu işide öğretmen üstlenmesi gerek. Çünkü eğitimci olan o lakin garibanlar hangi biriyle uğraşsın.
Görüş
16Görüş
Sınıf annesi öğretmenin ve de öğrencilerin sınıftaki en büyük yardımcısıdır. Etkinlikleri düzenleme, etkinliklerde çocuklara göz kulak olmak, etkinlik öncesinde para toplamak, veli toplantısı sonrası çocuklarla iletişim kurmak gibi şeylerde sınıf anneleri görev alabilirler...
Gereksiz saçma. Eğer çocuğum ileride olursa sınıf annesi diye bir saçmalığı kabul etmem
Niyeki sınıfta 2 çocuk birbirini taciz etmiş. Ben olsam 2 haftada bir giderim. Cocikları tembihlerim. Ogretmen disiplinli degil rahat biri sınıf annesi disiplinli olsa belki sınıf toparlar
Taciz olayına polis bakar. O kadar kolay bir olay değil. Sınıf annesi para koparmak içindir.
Engelli bir çocuk onun mahrem yeriyle bir kz çocuğu oynamış pantolon üstü
Bence anne olarak değil. Taciz gibi büyük bir olaya pedagog bakmalı aslında böyle bir görev olmalı müfettiş gibi okul okul gezilip çocuklara "özel yerler" tanıtılmalı. Bu yaşta birbirine şey yapan ohhhoo lise halini düşünemiyorum
Engelli çocuk erkek mi
Erkek evet. onunda hoşuna gidiyormus
Kaç yaşında bu çocuklar?
Aynen kaç yaşında
Bende pek bilmem bizim zamanımızda var mıydı ya herkesin velisi birbiriyle kankaydı bir de bir şey olacaksa herkesin annesi gelirdi organize olurdu
Çocuklarla ilgilenmek ve etkinlik planlamak gibi işler yapıyorlardı eskiden annem de yapmıştı uzun süre hala var olduğunu bilmiyordum
Yeğenim okula gidiyor habire para diyor başka bir şey yaptığı yok
Sınıfa annelik yapıp emzirmek
Kendi çocuğunun devamsızlıklarını sildirmek 😅😅
Sacma
Bir görevi yoktur. Sürekli para ister
Sacma şeyler ya ugrasilmaz
Niye bizim ki çok rahat biri sınıf ta bi ton olay oldu kadının umrunda değil. Tartıştık bana devredecek
Sınıf öğretmenine yakın olup aşna fişna yapmak
Yuh sacmalama
İspatlarım anlatırım gerçeği
Nasl
burada olmazx
yeni mi aldin bu görevi?
Evet
kaça gidiyor senin çocuk
Bir nevi öğretmen yardımcısı
Mafyayla iş birliği yapip sinifin namusunu korumak
Ha işte bizde taciz olayından sonra sınıf annesini değişmeye çalıştık 2 çocuk birbirini taciz etmiş kimsenin ruhu duymuyor
Çocukları çişe götürmek
Sacmalama
Görevi yok kafasina göre takilirlar
Yok ya
Ne sandin
Disiplini sağlar
Öğrencileri tokatlar 😂
Şimdi okula sürekli gidip çocuklarla konuşmak istiyorum. Ogretmeni takmıyorlar beni dinlerler mi acaba baya sinirli biriyim
Dinlerler mutlak bi dene
Börek açmak
Yok içli köfte daha guzel
Olur ınu da yeriz😆
😂😂Bi sus Bi sus konumuz börek degil
İçli köftemi😆
🤣🤣🤣
Gereksi bitşey ya
Niyeki
Bencw öyle saçma
Sinif annesi
Aman Allah m