Annenizin eğitim düzeyini paylaşırsanız sevinirim.
Ilkokul - okuma yazma bilen
Ortaokul
Lise
Ön Lisans
Lisans /Master / Doktora
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilkokul mezunu ama kitap çıkartacak
Annemi okutacağım ben koydum kafaya. Diyorum zaten bak birlikte bitiririz üniversiteyi yetiş bana diye. Hatta kitabı birlikte çıkartırız değişik olur diyorum.
Neyse ben şimdi lise sondayım annem de benimle, ben tıp olurken o da benimle, tusa girerkenki başarım onun başarısı... Biliyorum ya benimle bir sabahlara kadar beklemese, okuduğum en iyi romanı bana vermemiş olsa ben de bir şey başaramazdım
tam 50 yıl öncesinin ticaret lisesi mezunu. aldıkları eğitim şimdinin ön lisans programlarına denk sanırım; vaktinde iktisat okuyan bendenizi envanter ve bilanço, hukuk fakültesi okuyan ablamı ticaret hukuku çalıştırmışlığı ve her ikimizi de duman etmişliği vardır minik kuşumun...
ilkokul.annemin niyeti öğretmen olmakmış ama büyük kardeşleri hep avrupaya çalışmaya gidince.anneannem yanımda bi sen kaldın seni bi yere göndermem diyerek ilkokuldan sonra okutmamış.
ilkokul mezunu valıde sultan :))
Cevap
18Cevap
Annem üniversiteyi kazanmış fakat o zamanki sağ-sol kavgasından dedem yollamamıştır. Annemde sonra teyzemlerin hepsi üni mezunudur, annem lise.
İlkokul mezunu. Sülalenin sonuna kadar okuyan ilk üyesi benim...
:)
lise mezunu. Çok merak ettim sonuç olarak nasıl bir çıkarım yapacaksın seni takip ettiğim kadarıyla boşuna soru sormazsın gibi geliyor!
anasına bak kızını al mı yapıyoruz diyeceğim de, annesinin eğitiminin kızına yansıması ne olur bunu pek kestiremiyorum.
lise terk.
universite egitiminden sonra collb. piano alaninda da mmus yapmis annem
az kes astfyghyhjkyuj
Bu bilgiden ne çıkaracağını merak ettim:)
Üniversite mezunu
İlkokul terk. Okusaymış büyük adam olurmuş, o ayrı.
ilkokul ama bazen kendimden şüphe ediyorum :)))) Ozamanki öğretmenlerde varmıs bişi :)))))
Önlisans...
Binlerce küçük bebe yetiştirdi saolsun :))
annem okuma yazma bilmez... eskiden tarlada çalışmaktan okula gidememiş çilekeş anam...
maşalah herkesin annesi üniversite mezunu ne mutlu :)) benimki lise mezunu .
Ilkokul 5 terk ama butun cocuklari liseyi dereceyle bitirip ossyi dereceyle kazandi
açık liseyi bitirdi şuan açıktan 4 yıllık üniversite okuyor
yüksek ilkokul ..okulu köyün yüksek yerindeymiş:))
+1 :))
Üniversite okuyor açıktan.
üniversite-yüksek lisans.
Oxford üniversitesi mezunudur.
lisans - iibf
de nalaka bunu cevapliyoruz
bu seni niye sevindiriyo ?
ilkokul
üniversite mezunu.
lise.
ilkokul
üni