6 ayda TYT matematik neti ne kadar artar?

Burada önemli olan temelinin ne kadar iyi olup, olmadığıdır. Eğer temelin gayet iyiyse, 6 ayda tyt matematik çok rahat yetişir, netler artar, hatta düzenli matematik denemelerine bile geçmiş olursun. Fakat, matematik temelin zayıfsa, zorlanıyorsan bu konuda. O zaman vakit kaybetmeden, konulara çalışıp ardından test çözerek netlerini iyi bir hale getirmelisin.
Gönlün şu konuda rahat olsun, sadece tyt sınavına gireceksen, ayt sınavına göre bir tık daha kolay sınavdır. Bu yüzden 6 ayda rahatça yetiştirir, netlerini arttırırsın. Son olarak şunu belirteyim; diğer derslerinde önemli olduğunu sakın unutma. Matematik çalışırken, diğer konular üzerinde de çalışmalarına devam et. Hayırlısı olsun:) umarım istediğin bölümde ilerlersin :)
Teşekkür ederimm
Rica ederim.
Görüş
6Görüş
Hiç alt yapın yoksa alt yapı atarsın ( kolay seviye yani ) daha sonra ise 2 3 ay çalışarak 20 yaparsın.
Nereden başlayacağınıza bağlı. Sıfırdan ise 10 bile yapamazsınız ama temeliniz varsa 20 olur
Sayısalcı değilsen ve alt yapın yoksa o zaman işin zor.
Sadece tyt calisacaksan ful bile yaparsın hergun duzenli çalışmayla 6 ay uzun bir süre
Sana bağlı 20 de arttırabilirsin 5 de hiç de arttıramayabilirsin
Çalışmama bağlı dimi?
Azmedersen ve matematiğe yeteneğin de varsa full dahi yapabilirsin. 6 ay uzun bir süre
6 ay tyt mat için çok uzun bir süre kolaylıkla biter bence
Altyapına bağlı
Ne istiyorsun tıp hukuk mu
Hayır. Tyt gireceğim sadece
15 net
Çok az bee
😅 daha çok calış
tyt zaten 3 ay normalde hedefin kaç?
Matematikte 25-30 net yapsam yeter bana
rahat yaparsın ki bence 6 ayda fazla
Umarım ya..
20 felan olur bence
20 azmış
Alt yapın yoksa ama
Kısmen var
O zaman sıkı bir çalışmayla fazlası olur
Teşekkür ederim. Bazen çalışmama rağmen kafam almıyor. Zekam mı geri ne anlamadjm
Alt yapın olmayabilir mi veya sözel zekaniz var olabilir. Benimde sözel zekam yok asla tarih yapamıyorum anlamıyorum ne kadar calissamda
Alt yapım az. Bir de dediğin gibi Ben de zorlanıyorum sözel derslerde
Alt yapım benim baya sağlam çalışmadan ben 15 net cikariyordum mattan hiç çalışmadan ondan en az 20 net dedim zaten çalışırsan.
Peki her gün 3 saat matematiğe ayırsam yine de olmaz mı?
Olur canım ben en AZ dedim
Peki teşekkür ederim
3 bilemedin 5 tane
En İyi Görüş