Şöyle biraz dinlenip enerji toplayıp öyle çalışmaya geri dönmek için kendinize birkaç gün süre verdiğiniz olur mu? En azından 1 veya 2 gün?
1 ay
Sınava hazırlanırken bunalıp birkaç gün kendinize izin verir misiniz?

Şöyle biraz dinlenip enerji toplayıp öyle çalışmaya geri dönmek için kendinize birkaç gün süre verdiğiniz olur mu? En azından 1 veya 2 gün?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
1-2 günle kalacağına eminsen iyi olur da ben de hep sistem bozuluyordu
3-4 ay varda sınava, o zaman da ara verilebilir herhalde. Değil mi?
Dediğim gibi 2 gün sonra eski düzenine dönebileceksen iyi olur
Yani zaten mecburen öyle olmalı. Gün içinde bile 24 saatin tamamında çalışamaz bir insan. Kafam çok karışık bir de. Ales mi öncelik olmalı koss mi çözemedim. Zor işlet. Çoğu kişi de aynı durumda gördüğüm kadarıyla.
kpss*
İşler*
KPSS mi ALES mi derken kararını çoktan vermiş olmalıydın, bölümün ne?
Öğretmenlik
Uzman öğretmenlik başöğrermenlik çıktı bir de
Bir şekilde yüksek lisans yapmak lazım gibi görünüyor.
Tavsiyem kararını ver ağırlığı o tarafa ver eğitim bilimlerinde yeterince zaman sıkıntın olacak zaten bol bol soru çözmen lazım
Hem kpss hem de yüksek lisans aynı anda çalışmaz gibi geliyor bana. Yanılıyor muyum?
Çalışılmaz*
Aynen, seç birini o tarafa yoğunlaş
Bi haftalık tatilde yapabilrisin yani tıp okumuyosan
Şey, aslında ben ÖSYM tarafından yapılan sınavı kastetmiştim. Yks, Kpss, Ales gibi.
Ama yine de okullardaki vize ve finaller de önemli tabii.
Bilmiyorum hiç bi sınavı açıkçası ama insan kendine vakit ayırmicaksa neden kime yaşıyor yani git gez
Zaten haftada bir gün mola verin diyorlar. Kafam attıysa ve bunaldıysan ver yoksa temelli bırakanilirsin
Evet, bir iki gün mola vermek iyi gelebilir fakat ipin ucunu kaçırmamak lazım sonra dinlenmeye alışınca insan hiç ders masasının başına oturası gelmiyor.
Baban sana nediyo?
Senden bı bok olmaz mı diyo , ulen varya dovucem hepsini bu kuzuyu uzuyorlar
Yooo öyle bir şey denmiyor.😃
Konu ÖSYM ise durmamak daha mantıklı
Evet ösym
Ama insanın rahatlamaya da ihtiyacı var aslında. Kendisini deşarj etmeye.
Biraz rahatla ama bir iki gün
Ya ben şunu demek istiyorum 3-4 ay var ama yine de 1-2 gün mola problem olmaz, değil mi?
Yok olmaz tabi ki
Tabii ki
Sınava 3-4 ay var mesela, o zaman da mı?
Evet
evet herkes yapiyo