AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
neden?
Piskolojik sorunlarım var kendimi sevmiyorum ne dış görünüşümü ne karakterimi kusurlarım var birey hissetmiyorum adam gibi değilim hiç bir zaman bir kız arkadaşım dahi olmayacak kendimle çelişiyorum
Normal
aradığım yorum
hiç mi çalışmadın
hayır
okulu kaçta bıraktın
Lise 1 de 2012 yılında o gün bugündür de depresyondayım
Normal değil ama nasıl geciniyirsun
Bende 21 im az çalışıyorum
bir yemek param oluyor 50 lira 100 lira abim annem veriyor başka bir derdim yok
Yemeği disardanmi yiyiyon
Evden ye paran yetsin
Hep dışardan obeziteyim
Spor yap
Anlıyorum bende oyleydim ama duzeldim biraz
Asosyal
ben 10 senedir kendimi eve kapatıyorum hiç dışarı çıkmıyorum
Bende 2 sene oyleydim şuanda fazla cikmam
sende diğerli gibi koronadan
Yok öncesinde de
ben 10.04.2012 den beri depresyondayım hep evin içindeyim ya sadece market çıkıyorum başka da çıkmıyorum gidebileceğim bir yer yok kendime küsüm hayata
Sen dışarı cikabiliyorsun ama tercih etmiyorsun o zaman
Tercih etsemde çıkabildiğim tek yerler BİM şok a101 dokuma dediğimiz bir yer balık hali işte iddiaa oynanan yer anca bu kadar tercih etsem nereyi tercih edeyim ki arkadaşım mı var 1 tane dışarda gezeyeyim götürsün beni gece gece gezmelere.. sosyal biri hiç değilim bütün dışarda olan İstanbul'a giden felan
Nasil geciniyorsun
Annem abim veriyor bi yemek parası tamam
Ne mal adamsın mk 26 yaşındasın annen abin para veriyor sana? Senin yaşında evlenip çocuğu olanlar evi arabası olanlar var çalışıpta kazanan emekci gençler var sen mal mal oturuyorsun mk. Ben 18 yaşımdayım tamtersi ben anneme abime para veriyorum senden bi skm olmaz
Kanka yargılamadan önce ne yaşadığımı biliyor musun sen nasıl depresyonda olduğumu bunalımda olduğumu biliyor musun yargısız infaz yapmadan önce
Ulan 2012 yılında lise 1 ri bıraktım içime evime kapandım kendimi sevmemeye başladım bir sürü kusurum çıktı dişim yok kiloluyum boyum kısa çatlaklarım var saçım kötü sorumluluk alamıyorum arkadaşım yok 2012 yılından beri bunalımdayım odamdan dışarı çıkamıyorum sosyal hayatım yok geri kaldım eksik hissediyorum çevre yapmakda kendimi sevmek bakmakda çalışmakta okumakta hayatı güzelleştirmekde zorlanıyorum ezik gibi kaldım özgüvenim yok ne çektiğimi biliyor musun sen
Psikoloji diye bir şey var depresyon bunalım diye bilmem biliyor musun
16 yaşında lise 1 de okurken 10 sene önce derslerim kötüydü okulu bıraktım çalışmadım çünkü rahmetli babam sorumluluk vermedi bende hayata karşı geri kaldığımı hissettim kendime bakmadım dişim yok gözüm şaşı bir kulağım işitme engelli boyum kısa kilo aldım obez oldum boyum kısa kaldı vücüt çatlaklarım var evimde bilgisayar oynadım çünkü hayatın sunduklarına yabancı ve geri kaldım kendimi sevmemeye başladım eve kapattım kendimi birey hissetmiyorum özgüvenli değilim ben keyfimden mi böyleyim sence bunun hiç mi psikolojik tarafı var söylediklerinde haklısın ama yargısız infaz yapıyorsun benden küçüklerin ne yaptığını bende çok iyi biliyorum ama ben kendimi güvenmiyorum sevmiyorum sorun orada..
Sen aç karna bayat ekmek patatesi yedim gobegim var diye soru soran eleman misin
Valla aga bende liseyi zor bitirdim hatta 5 sene okudum sinifta kaldim. Simdiki aklim olsa okumazdim o cocuklari disladilar pskolojim bozuldu sadece bi diplomam var. Benimde arkadasim yok hic sevgilim olmadi özgüvenim yok agizim dislerim ses tonum bana batıyor sevmiyorum ayrık ayrık konusmayi bilemiyorum ben ya napiyim sadece para biriktiriyorum okul harcliklarindan yemeyip icmeyip anneme abime veriyorum disiya evden yemek yapip goturuyom para harcamamak icin bide cimriyim ben
benim 7 kişilik ailemde kimse lise mezunu olmadı ben dahil.. bende sesimi sevmiyorum şarkı söylenmiyor sağ gözüm tam görmüyor sol kulağım işitmiyor saçım tane tane iğrenç dişim yok impilant lazım boyum 1.70 sevmiyorum arkadaşım yok 1 tane sosyal hayatım yok söylesene ben nasıl şimdi hayata asılayım evleneyim arabam çocuğum olsun bana zor böyle şeyler ben hiç hayat derdine düşmedim ki hiç kendimi sevipde hayat açılmak istemedim ki..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!