Baskı yapan, hayatımız adına karar verenleri hiç anlamıyorum. Anlamadım da...

Baskı yapan, hayatımız adına karar verenleri hiç anlamıyorum. Anlamadım da...
Kendime ama hep zarar verdi ne aşktan nede kariyerden yana yüzüm gülmüyor aşktan gülmese razıyım bari kariyer olarak mantıklı hareket etsem.
Rica ederim
Görüş
7Görüş
Çevrem daha baskındı
Bilerek ve isteyerek seçtim. Hala ilerlemeye çalıştığım durumlar ve hedeflerim var. Allah'ın izni ile başaracağım.
Kariyer hedeflerim yüksek... Uzun bir yol ve çaba içerisindeyim. Hakkımda hayırlısını isterken de çırpınışlarım devam ediyor. Bakalım ne olacak🙂🤷🤓
Hakkında hayırlısı olsun.
Çevreme, aileme göre kariyerimle ilgili seçimlerim oldu ama hiçbiri başarı getirmedi bana. Ne zaman kendi tercihlerim doğrultusunda mantıklı hamleler yaptım işte o zaman zirveye çıktım diyebilirim. Şimdi kimseyi dinlemiyorum.
en büyük baskı yaşam koşullarından geliyor. Genelde de kariyer seçimlerini insanlar isteklerine göre değil imkanlarına göre yapıyor. O yüzden mutsuz çalışanlar sayısı artıyor. Hatta işverenler dahi bir memnuniyetsizlik içinde
Şükür aldığım hiç bir kararda ailem karşı çıkmadı. Kendi bildiğim yoldan hep gidiyorum. Pişman olsam "kendi düşen ağlamaz" diyorum, olmasam ilerlemeye devam ediyorum
Ben genelde kafamın dikine giden biriyim.
Hatta keşke dinleseydim onları dediğim oldu 😀
Gelen tekliflere bakarım ben hangisi işime geliyorsa artık 😄
sağolsunlar ben hariç herkes ne okumam gerektiğini benden daha iyi bildiklerini sandılar sonuç: KPSS... oldu mu?
Evet bana bağlı oldu hiç kimse benim hakkımda karar vermez veremez
Bana bağlı oldu
Seçtiğim bölüm çevreme gerisi bana
Hem kendime hem çevreme göre bağlı oldu
Bana bağlı
Bana tabi ki
Bazi seyler dışında bana bağlıydı
Bana bağlı oldu
Bana
Çevreme maalesef
En İyi Görüşler