Benim adım çiğdem eşimin fatih şöyle güzel kalıcı firma ismi önerirmisiniz. İlk defa yapıcam. Çok heves ettim🤗 acaba vergisi falan nasıl bilmiyorum
2 ay
ÇiçekSepeti'nde kek, çikolata, bonyfood falan satacağım. Firma ismim ne olabilir?

Benim adım çiğdem eşimin fatih şöyle güzel kalıcı firma ismi önerirmisiniz. İlk defa yapıcam. Çok heves ettim🤗 acaba vergisi falan nasıl bilmiyorum
Öncelikle hayırlı olsun. Girişimci kadınların daima destekcisiyim❤️ harika bir işe adım atacaksınız. Günümüzde doğum günü, sevgililer günü, anneler ve babalar günü, öğretmenler günü.. gibi birçok özel günlerde tercih edilen bir hediye çeşididir. Sizi bu işe atmış olduğunuz adımdan dolayı, tebrik ediyorum. Ben sizin yerinizde olsam, bu işe adım atmış bir girişimci olarak, kendi ismimi kullanırdım. Herhangi farklı bir isim bulmayı tercih etmezdim. Tabi değişik isimler kullanmak istersiniz, buna saygım sonsuz. Benim direk isim kullanma yönünde tercihim. Hayırlı olsun :)
Görüş
7Görüş
Çiğdem hanım ilk başta ilk aşkım olan kadının ismini tasiyorsunuz o yüzden ilkaşk olsun ilkaşk pastaları gibi mesela Bursa'da yaşıyor kendisi Allah mutlu etsin ben hala evlenmedim bekarım yıllarca onu bekledim sonra tekrar başka bir kadına aşık oldum oda olmadı aşk bana göre değil yani yinede ilkaşk ve sonrada son aşk diye açarsınız şimdiden hayırlı olsun
Önce sen şirketi kur bir
En kötü eşimin adına kurarım. Muhasebicen bilgi alıcam bugün
Öncelikle hayırlı olsun. Tatlı Bahçe olabilir.
Keçibo.
Çİ-FA sweet. ya da Fat-Çİ sweet
Ya bende ÇiFa demiştim yazacakken seni gördüm 😅
Mantığın yolu bir :) olsun EIG sana versin o zmn
Büyülü bahçe
Çi&Fa
Yebeni
Cikobono
En İyi Görüş