Bir işe gircem eğitim görüyorum okuduğum yazılardan izlediğim videolardan hiç bir şey anlamıyorum odaklanamiyorum ne yapmalıyım: ( aglicam
2 ay
Okuduğumu, dinlediğimi anlamıyorum, odaklanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Sende dikkat dağınıklığı problemi var. Bir de çok düşünen, stresli biriysen. Yaptığın işe odaklanamaz, herhangi bir şeyi algılarken bile anlam veremezsin. Bu bak çok ciddi bir problem. Kenara atılabilecek bir şey değil.
Bunu ancak sen çözebilirsin. Uzmandan hiç yardım aldın mı? Belki bir psikiyatri, psikolog sana bu konuda destek olabilir. Çünkü eğitim ve öğretim yaşantına adepte olabilmen için, bilen ve uzman birinin sana desteği bu durumdan kurtarabilir.
Ben gitmem bir yere diyorsan, öncelikle beynini boşaltıp, güzel şeyler düşünüp, derslerine bu şekilde odaklanman gerekiyor..
Doktora bu konu için 4-5 sene önce gitmiştim evet çok ciddi bir problem kafami boşaltamiyorum :(
Ay canım benim. Neden bıraktın doktora gitmeyi. Sen bunu aşman gerekiyor biliyorsun değil mi? Olmaz böyle kendine, ruhuna, bedenine, aklına zarar..
Ortaokuldaydm o zaman pek önemsemedim doktoru. Ama evet gerçekten buyukk zarar istediğim işi kaybedebilirm bu yüzden :(
Şimdi bana söz ver gideceksin bir uzmana ve gereken desteği alıp, bu sorunu atacaksın arkaya
Söz inşallah ama vaktim yok:( iş eğitimi pazar bitio
Tamam sende boş olduğun zaman gideceksin❤
Giderim 💜
Görüş
3Görüş
Şu an bende aynıyım denileni bir dk unutuyorum
Kafan cok mu dolu
Evett
Destek alman gerekenbilir
Disleksi
Aynı durumu bende yaşıyorum
En İyi Görüş