İngilizce'mi geliştirmek istiyorum, bana ne tavsiye edebilirsiniz? Önerebileceğiniz uygulama, ders kanalı ve kaynak var mı?

Hellotalk uygulamasını şiddetle tavsiye ederim. Anadili İngilizce olan insanlarla hem sohbet edip arkadaşlık kurmak hem de İngilizceni geliştirmek inanılmaz keyifli. Ben ingilizcemi sadece bu platformdan edindiğim dil partnerleri ile konuşarak A2 den C2 ye ilerlettim. Başlarda dil partnerin tarafından her cümlene müdahale ediliyorken zamanla çok nadir düzeltme yapıldığını görmek inanılmaz motive edici. Farkli kültürden arkadaşlar edinmek de cabası.
Öncelikle önermek istediklerimi söyleyim.
Aklıma gelen bunlar önemli olanları yıldızladım..
Başka öneriniz var mı?
Teşekkürler.
rica ederim 🙏
Görüş
8Görüş
Gündelik konuşmaları anlayabilen ve temel seviye düzeyinde giden birisin. Bu yüzden seni bu kısımda tebrik ediyorum. Temelin zaten var ve tekrar en baştan başlayıp, sana uygulamalar sunmak istemem. Senin geliştirmek için yapman gereken şeyler;
En güzeli temel bilgiler içeren çizgi film izle. Seviyesi daha anlaşılabilir oluyor. Daha sonra kulaklıkla alt yazılı filmleri izle. Kulağın seste, gözün alt yazıda olsun. Pratik yapmak önemli. Sosyal medyada yabancı arkadaş edinebilir ve onunla sohbet ederek ilerletme imkanı yaratabilirsin.
İnterpals dan konuşma arkadaşı edinebilirsin gayet iyidir benim çok işimi gördüm. Voscreen uygulamasından dinleme yapabilirsin keyiflidir. Busuu uygulamasını da öneririm boş vaktinde takılırsın.
Buraya yazana kadar google ye yazsaydın bulurdun canım
YouTube tan videolar ile başlamak en iyisi
Konuşman şart uygulama ile olmaz
İngiltere ya da amerika en iyi yol bu.
Duolingo uygulaması güzel
Dualingo
Pratik pratik pratik
Fk language
İngilizce sohbet edebiliriz
Duolingo
Dizi izle işte konus falan sjdhdh
duolingo