soru yukardaaaaa
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Yabancıların oynadığı oyunlar oynayabilirsin iletişime gecebilecegin
00 YorumlaBir dil sürekli dile maruz kalmadan ağzını acıp birkaç kelime etmekten daha cok gün icinde sürekli konısmaya calısarak ogrenilyo
00 Yorumla- +1 yıl
Hallo diye bir uygulama var öğretmenlerle ve öğrencilerle derslere katılıyorsun, yabancı öğretmenlerle ve öğrencilerle sesli konuşma yapabiliyorsun, çok katkılı
00 Yorumla Duolingo diye bir uygulama var hemde üzretsiz onu deneyebilirsin ben dil öğrencisiyim ve benim çok işime yarıyor tavsiye ederim.
01 Yorumlaİngilizce konuşulan bir ülkede 1 hafta konaklamak yeter :)
12 Yorumlagrammerden önce olabildiğince kelime öğren. özellikle okunuşlarını
00 Yorumla- +1 yıl
İngilizce alt yazılı filmeler/diziler izle.
Çok yardımı oluyor.00 Yorumla - +1 yıl
okulda ogrenemedin mi
04 Yorumla- +1 yıl
Okulda ingilizce: Good morning clas
Good morning teacher
How are you today
I'm fine thanks and you
Thanks sit down
Kitaplarınızı açın çocuklar.
Hocam kalın olanmı ince olan mı.
Study book sayfa 38
The end bu kadar. Yaşıtım olan ve turistlik yerde çalışanların ingilizcesi benden kat ve kat daha iyi. - +1 yıl
@AlemmiyeNine bu sisteme bizi maruz bırakanlara hakkam haram olsun belki bu dünyada çekmezlerse öbür tarafta beter olsunlar. rezil ettiler eğitim çöp oldu
- +1 yıl
Aynen knka eğitimde adalet yok
o dilin konuşulduğu ülkede en az 1 sene kalarak
20 Yorumla- +1 yıl
Dil bilgisi çalış, bu kadar.
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İngilizce öğrenmek için kaynak veya uygulama önerileriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bir dil öğrenmeye başlarken, hangi kaynakların sizin için daha verimli olacağına karar vermek kolay olmayabilir.
Yalnız İngilizce değil, popüler dilleri öğreten kaynakların çoğunu araştıran, sonuçlarını da kamuoyu ile paylaşan bir kuruluş var: Alllanguageresources. com
Kendi sitelerinde şöyle diyorlar: "İncelemelerimiz, herhangi bir etki altında kalmadan, önyargısız olarak yapılır. Binlerce saat süren çalışmayla yüzlerce kaynağı test ediyoruz, kötü uygulamalar için zaman ve para harcamamanızı sağlıyoruz."
Bu arkadaşların bu işi gönüllü yaptığını gösteren bir veriye denk gelmedim demek ki para kazanıyorlar. Kanımca kendilerine belli bir bedel ödeyen app'leri öne çıkarıyorlar. Bunda bir sakınca olmayabilir, çünkü paralı bir app alacaksınız siz zaten burada önerilen uygulamaları başka kaynaktan doğrularsınız.
Ben aşağıda ücretsiz olan uygulama ve kurs önerilerini sıralıyorum.
Listedeki uygulama ya da çevrimiçi kursları ben tanımıyorum. Hangisi gerçekte ücretsiz bilemiyorum. Sizler için kolaylık olsun diye araştırdım. İndirmek ve/veya kullanmak sizin sorumluluğunuzdadır.
Benim kişisel önerim daima (onlarca birbirinden ilginç ücretsiz kurs sunan) BBC olur. Android ve IOS uygulamaları da var. Bbc.co.uk/learningenglish/
Temel İngilizceye giriş kursları için: Bbc.co.uk/learningenglish/english/course/emw
Başarılar dilerim.