İngilizce öğrenmek için kaynak veya uygulama önerileriniz var mı?

soru yukardaaaaa
Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
55Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yalnız İngilizce değil, popüler dilleri öğreten kaynakların çoğunu araştıran, sonuçlarını da kamuoyu ile paylaşan bir kuruluş var: Alllanguageresources. com
Kendi sitelerinde şöyle diyorlar: "İncelemelerimiz, herhangi bir etki altında kalmadan, önyargısız olarak yapılır. Binlerce saat süren çalışmayla yüzlerce kaynağı test ediyoruz, kötü uygulamalar için zaman ve para harcamamanızı sağlıyoruz."
Bu arkadaşların bu işi gönüllü yaptığını gösteren bir veriye denk gelmedim demek ki para kazanıyorlar. Kanımca kendilerine belli bir bedel ödeyen app'leri öne çıkarıyorlar. Bunda bir sakınca olmayabilir, çünkü paralı bir app alacaksınız siz zaten burada önerilen uygulamaları başka kaynaktan doğrularsınız.
Ben aşağıda ücretsiz olan uygulama ve kurs önerilerini sıralıyorum.
Listedeki uygulama ya da çevrimiçi kursları ben tanımıyorum. Hangisi gerçekte ücretsiz bilemiyorum. Sizler için kolaylık olsun diye araştırdım. İndirmek ve/veya kullanmak sizin sorumluluğunuzdadır.
Benim kişisel önerim daima (onlarca birbirinden ilginç ücretsiz kurs sunan) BBC olur. Android ve IOS uygulamaları da var. Bbc.co.uk/learningenglish/
Temel İngilizceye giriş kursları için: Bbc.co.uk/learningenglish/english/course/emw
Başarılar dilerim.