Uyuşturucu davasında avukat tutanlar ücretleri hakkında bilgi verebilir mi
Avukat olanlar veya avukat tutanlar bir bakabilir mi?
Görüş Yaz
7 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Görüş
5
Görüş
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Satıcıysa. Ne yaparsan yap 15 yıl alacak. Aracilik yaptiysa bile en az 10 senesi var. Hiç avukata para verme. 2 yegenim 30 dan fazla arkadasim uyuşturucudan yatıyor. Hiç avukata para verme boşuna
Satici olarak ispatlari varsa 15 yil yer. Yok aracilik ettiyse 10 yıl yer. Ona göre avukat tut. İspatlayamazlarsa saticiligini, en fazla 3 yil yatar cikar. Avukat fiyatları çıldırmış, en boş davada bile 15.000 istiyorlar. Senin davanda 50.000 isterler 30.000 ine dusurursen öp başına koy. Ama , satici olmadigini ispatliycak avukat bulursan, 1 yil bile yatmadan cikar. O da o cocuk icin harcadigin paraya değer
İyi pazarlık yap. 50.000 den aşağı almazlar. Biraz inat et..30.000 e bulursun.. O degilde öz halasinin torununu davasi vardi. Avukat kizin ona bile gecen sene 28.000 bine bakti. Çok paragozler bil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Satıcıysa. Ne yaparsan yap 15 yıl alacak. Aracilik yaptiysa bile en az 10 senesi var. Hiç avukata para verme. 2 yegenim 30 dan fazla arkadasim uyuşturucudan yatıyor. Hiç avukata para verme boşuna
İçici ama satıcı gibi görünüyor
Satici olarak ispatlari varsa 15 yil yer. Yok aracilik ettiyse 10 yıl yer. Ona göre avukat tut. İspatlayamazlarsa saticiligini, en fazla 3 yil yatar cikar. Avukat fiyatları çıldırmış, en boş davada bile 15.000 istiyorlar. Senin davanda 50.000 isterler 30.000 ine dusurursen öp başına koy. Ama , satici olmadigini ispatliycak avukat bulursan, 1 yil bile yatmadan cikar. O da o cocuk icin harcadigin paraya değer
Aynen öyle 30000 bin ideal bir rakam yani
İyi pazarlık yap. 50.000 den aşağı almazlar. Biraz inat et..30.000 e bulursun.. O degilde öz halasinin torununu davasi vardi. Avukat kizin ona bile gecen sene 28.000 bine bakti. Çok paragozler bil
Çok teşekkür ederim
Esrar 30 grammi
İyi avukat bul. 3 ay bilemedim 6 ayda cikartir.
İnşallah
Ağır Ceza 17bin civarı 2022 yılı içerisindeki Türkiye barolar birliği asgari ücret tarifesinde böyle geçmektedir.
Uyuşturucu davaları daha pahaliymis
Ağır ceza mahkemesinde görülüyor ve asgari ücreti bu.
Anladım teşekkür ederim
Çok para isterim
En son arkadaşım 20 bin vermişti
Nasıl bir davaya
Dediğin davaya
Anladım peki nerde İstanbuldami
Çoktur beybi
El mecbur tutcaz kaçar bı yolu yok maalesef
Selamm
Ne yakalattı arkadaş
Esrar
Ticaret yaparken mi baskın mi oldu
Baskin
Bulundumu bir şeyler ne kadar yakalattı
Esrar 30 gr
İciciyim diye ifade verseydi keşke
Çok sene yemez belki denetim serbestlik verir diye düşünüyorum baskın olması kötü
Dedi zaten ama ayrı ayrı paket oldu için sıkıntı
Sanmam bence ilk dosyası ise bir şey çıkmaz devlet avukatı bakarsa yanar normal avukat tutarsanız 10 15 bin temiz var bilgin olsun
Yok normal tutmam zaten 30 bin dediler bir arastiriyim dedim bende teşekkür ederim
Çok istemiş be yuh
Avukat = hayatları yalan 🤥
Onlar olmayınca da bazı insanların hayatları yalan olup gidiyor ama maalesef
Yanılıyorsun