Güncellemeler
+1 yıl
Başına böyle bir şey gelen var mı? Kaporayı verdik 400kalmıştı fakat işlemden vazgeçtik kendileri de kabul etti böyle bi görüşme olmadığını ve arkadaşıma ulaşamadıklarını sözleyerekten tazminat istiyolar boş ver gidin demek hakaret sayılıyor mu ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dolandiricilar onlarm bir daha muhattap olmayin. Bu arada hicbisey yapamazlar metak etmeyin. Korktugunuzu anlarlarsa daha cok dadanirlar. Telefonlarina cikmayin bir daha. Telefona cikmazsaniz size yanlis biseyi kabul ettiremezler boylece de hicbisey yapamazlar. Bu arada hicbiseyi kabul etmeyin sakin. O oyle yazdi ya mesela sen ona cevap attin mi? Sakin atma mesela kama sende beni sinirlendirdin falan yazsan kufur ettigini resmi olarak kabul etmis olursun sakin konusma yazisma
Suclanmazsin dolandırmak için yapıyorlar merak etme
Hakaret davası açılır ispat edilemediği için dava düşer
Ses kaydı alındığına dair bilgi verdilerse dava açılır ve kazanırlar öyle bı bilgi yoksa takılma.
Var dedi de
boş ver gidin demekle mi dava açılıyor anlamadım
İzinsiz Ses kaydı almak suçtur ayrıca delil olarak sunulamaz.
Teşekkür ederim adamsin
@MoRTeamRFB müşteri hizmetleri izin almaz bilgi verir ve dava niteligi vardır. Bence yanlış bilgi vermeyin çağrı merkezi geçmişim var ve bu konuda bir çok dava için kayıt istenmisligi var.
Basında konuşmalarımız kayıt altındadır dediyse senin için sıkıntı
Çağrı merkezi değil
Ve demedi
Simdide kalkıp demis ki özür dilerse yardımcı olmaya calısırım size egoist ruh hasstadi ya
Çağrı merkezleri vasfı gereği karşılıklı kişisel verileri paylaşma izni mevcut ayrıca bilgilendirme de yapılıyor çağrı merkezlerinde. Diğer türlü kayıt altına almak içinde o yerin geçerli sebepleri olması gerek öyle her ben kayıt altına almak istiyorum diyen kayıt alamaz alsa bile geçerliliği olmaz.
Yalandır.. inanma.