Eğitim & Kariyer 2 ay Polis olmak istiyorum fakat boyum 163 elenir miyim sizce arkadaşm 2 cm eksik ölçtklerni söyledi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Polis olmak istiyorum fakat boyum 163 elenir miyim sizce arkadaşm 2 cm eksik ölçtklerni söyledi? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay bende 2 cm ile polisliği kaçırıyorum mq baya koyuyo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör Soran 2 ay Senin boyun kaç ki Yorumla ViøletéRøsé 2 ay 1.65 kanka 1.67 ile alınıyo erkekler Yorumla Soran 2 ay Ya benim 163 bayanlarda sinir 16w ama elerler diyolar Yorumla ViøletéRøsé 2 ay olm varya boyda uzamıyo uzar belki de eşşek gibi çalıştım 89.00808 puan aldıydım kpss den Yorumla Soran 2 ay Ben bu yıl gircem ama boydan geçemem korkusu sarmış offf uzamazmym 1 2 cm ya Yorumla ViøletéRøsé 2 ay bu yıl kpss yok kardeşim 2 yıl sonra var Yorumla Soran 2 ay Ben yks üzerinden gircem kanka pmyo yani Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 468 görüş paylaştı. Gerçekten 163 se sorun yok yanlış ölçülmüyorsa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Gerçekte 163 üm ama işte 2 cm eksik başlatıyolarmş ölçüme Yorumla Yunuslarr 2 ay Öyle bişey yok ölçüm yanlış oluyor genelde düzgün ölçüm yapan bi yerde ölçtürürseniz sağlıklı bilgi olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Elenirsin. 1 cm bile ne kadar onemli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 2 ay Kanka yönetmenlkte sınır 162 yazıyo ama Yorumla Görüş sahibi 2 ay Kardesimde katıldı. Kendi boyundan 2 cm kısa olctuler. Aynı şekilde birçok arkadaşımda. Yorumla Soran 2 ay O zama 165 olsam geçerim yani Yorumla Görüş sahibi 2 ay 165 le gecersin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Makine ile ölçtür. yetiyorsa dene Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Thepol59 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 2 ay Neyse onu ölçerler , eksik ölmezler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KöleÇocuk8888 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Çıplak ayak ile boy ölçtür diyetisyene Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Ölçtürdm işte 163 çıktm Yorumla
mehmetkaqlan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 2 ay Elerler. Boşuna emek vermeyin 🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 20 yorumu gör Soran 2 ay Off uzamazmym ya Yorumla Soran 2 ay Ayrıca yönetmenlkte 162 boy istiyo Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Onu bilemem tabi ki. Bende de renk körlüğü var biraz görüyorum ama yeterli olmazmış. Yorumla Soran 2 ay Renk körlüğü bambaşka bir olay Yorumla Soran 2 ay Benim yönetmenlkte denilen boy yetiyo Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Yönetmelikte ne yazıyorsa odur. Yorumla Soran 2 ay Ama işte arkadaşm bugn 2 cm eksik ölçtklerni söyledi içime kuşku düştü Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Siz yine de bir polise danışın. Yorumla Soran 2 ay Siz daha önce girdiniz galiba mülakata Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Hayır doktor direkt almazlar dedi. Yorumla Soran 2 ay Benim derhal uzamam lazm Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Yaş ve genetikle alakalı bu durum. Yine de kolaylıklar dilerim. Yorumla Soran 2 ay Kardeşm 167 bdjsjsksks ben böyle kaldm ya delirecem Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Ben 1.85 ablam 1.60 ya var ya yok. Biraz şans işi Yorumla Soran 2 ay Erkek kız zaten farklı olur benm kardeşm de kız oldgu içn dedm Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Cinsiyetle pek alakası yok. Dayımın kızı oğlundan uzun. Yorumla Soran 2 ay Sağol kanka kendmi öldürmeye gidiyorum Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Polis olup napacan boş ver yaşın gençsen sporcu ol. Voleybolcu ol, libero tam senlik 😉 Yorumla Soran 2 ay Ya hayalim nasıl boşvereym Yorumla mehmetkaqlan 2 ay Sabah saatlerinde 1 cm daha uzun oluyorsun. Akşam 1 cm kısalıyorsun. Gireceksen sabah gir bari. Direğe asıl bekle. Belki işe yarar. Yorumla
DengesizModlar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 2 ay Evet elenirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Ya ama yönetmenlkte bayanlarda 162 yazıyo Yorumla Soran 2 ay Xper yeterli değl maalesf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
bende 2 cm ile polisliği kaçırıyorum mq baya koyuyo
Senin boyun kaç ki
1.65 kanka 1.67 ile alınıyo erkekler
Ya benim 163 bayanlarda sinir 16w ama elerler diyolar
olm varya boyda uzamıyo uzar belki de eşşek gibi çalıştım 89.00808 puan aldıydım kpss den
Ben bu yıl gircem ama boydan geçemem korkusu sarmış offf uzamazmym 1 2 cm ya
bu yıl kpss yok kardeşim 2 yıl sonra var
Ben yks üzerinden gircem kanka pmyo yani
Gerçekten 163 se sorun yok yanlış ölçülmüyorsa
Gerçekte 163 üm ama işte 2 cm eksik başlatıyolarmş ölçüme
Öyle bişey yok ölçüm yanlış oluyor genelde düzgün ölçüm yapan bi yerde ölçtürürseniz sağlıklı bilgi olur
Elenirsin. 1 cm bile ne kadar onemli
Kanka yönetmenlkte sınır 162 yazıyo ama
Kardesimde katıldı. Kendi boyundan 2 cm kısa olctuler. Aynı şekilde birçok arkadaşımda.
O zama 165 olsam geçerim yani
165 le gecersin
Makine ile ölçtür. yetiyorsa dene
Neyse onu ölçerler , eksik ölmezler
Çıplak ayak ile boy ölçtür diyetisyene
Ölçtürdm işte 163 çıktm
Elerler. Boşuna emek vermeyin 🙄
Off uzamazmym ya
Ayrıca yönetmenlkte 162 boy istiyo
Onu bilemem tabi ki. Bende de renk körlüğü var biraz görüyorum ama yeterli olmazmış.
Renk körlüğü bambaşka bir olay
Benim yönetmenlkte denilen boy yetiyo
Yönetmelikte ne yazıyorsa odur.
Ama işte arkadaşm bugn 2 cm eksik ölçtklerni söyledi içime kuşku düştü
Siz yine de bir polise danışın.
Siz daha önce girdiniz galiba mülakata
Hayır doktor direkt almazlar dedi.
Benim derhal uzamam lazm
Yaş ve genetikle alakalı bu durum. Yine de kolaylıklar dilerim.
Kardeşm 167 bdjsjsksks ben böyle kaldm ya delirecem
Ben 1.85 ablam 1.60 ya var ya yok. Biraz şans işi
Erkek kız zaten farklı olur benm kardeşm de kız oldgu içn dedm
Cinsiyetle pek alakası yok. Dayımın kızı oğlundan uzun.
Sağol kanka kendmi öldürmeye gidiyorum
Polis olup napacan boş ver yaşın gençsen sporcu ol. Voleybolcu ol, libero tam senlik 😉
Ya hayalim nasıl boşvereym
Sabah saatlerinde 1 cm daha uzun oluyorsun. Akşam 1 cm kısalıyorsun. Gireceksen sabah gir bari. Direğe asıl bekle. Belki işe yarar.
Evet elenirsin
Ya ama yönetmenlkte bayanlarda 162 yazıyo
Xper yeterli değl maalesf