Arkadaşlar Türkçe öğretmeniyim. Çalıştığım kurumda bir İngilizce öğretmeni var Türkçe konuşması yasak. Çocuklar hocayı anlayamıyorlar ve sıkıldıkları için şikayet etmişler. İngilizce hocası da işin içinden çıkamayınca ilkokul İngilizce hocasına önce laf attı. Sonra bugün beni arayıp Türkçeyi iyi bilmedikleri için kendisini anlamadıklarını ve kendi dersimde 10 dakika onun konusuyla ilgili dil bilgisi konularını anlatmam gerektiğini söyledi hatta bunu okulun kırıcıyla paylaşmış o da benden destek almasını söylemiş. Sizce bu kadın kendi başarısızlığını bana pislik atarak mı temizleye çalışıyor ne yapmalıyım?
2 ay
Bana pislik mi atıyor bu manyak kadın?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Ulan Türkçe de İngilizce neden anlatılsın senin bransin bile degıl boyleleri atanıp öğretmen mi oluyor bi de? Su ülkenin neden İngilizce bilmediğini öğrenemediğini bir kez daha görüyoruz
Yok özne yüklem çoğul eklerini falan diyor sence ne yapmaya çalışıyor bu canım
Kendi basarısızlıgına kılıf arıyor
Sence ne yapmalıyım çok muhattap olmamaya çalışmayı düşünüyorum
Böylelerine cvp bile vermemek gerek ona Gül geç ki rezik olsun herkes de onla dalga ecip gülüp gecsin
Sence karşıdaki kişi kötü niyetli mi ona nasıl davranmalıyım
İs hayatında en çok karsilastigim konu... Bilgisi olmayan, aciz insanlar baskasinin üstüne suç atarak. Kendi pisliklerini örtmeye çalışıyor. Umursama kendi pisligi ortaya cikacak. Onunla diyaloga girersen leke üzerine yapışır unutma.
Ne yapmalıyım
Yarın bana anlatmam gereken konuları verecek aptal kadın kendi başarısızlığı başta da onunla yakın gibiydim tam sahtekarmış
Versin hiç diyaloğa girme uyguia. Sonra kiviracak yeri kalmiycak. Yapmazsan sonuç sendeydi yapmadı deyip iftirayı uzerine bırakacak. Sabır her zaman, başarıdır
O zaman bana dediği gibi anlatayım ben değil mi
Aynen öyle yap. Sabir et. Elinden gelenin fazlasını yap. Herkes görecek, hatanin kimde olduğunu, sakin tartisma bile. Cok sevdiğim bir laf var. Sabır acıdır. Meyvesi tatlıdır. Uygula dediğimi pisman olmazsin. Hatta her kesin gözünde, efendiliginle, yardimseverliginle ondan bin kat değerli olursun. Yap
Çok canım sıkıldı ama öğrencilerim beni seviyor ve güzel gidiyorum sence bilerek bana pislik mi attı
Her işte böyledir. Basarisiz olan, baskalarin üstüne atar. Başarılı insan hatasini kabul eder. İnsan psikolojisi böyle. Sen hiç umursama hatanin sende oldugunu soylese bile gül. Kabul et yardımcı ol. İnan cok kazanirsin ve kişiliğini yukseltir. Seni polimige sokmak düşürür abi tavsiyesi dinle.
Sence hocam gelip demeni beklerdim hoş olmadı diyeyim mi
Sakın o şu an saldirmaya, uzerindeki suçu baskasina atmaya uğraşıyor sakın deme. Tamam hocam de, nasil yardim edebilirim de. Ters psikoloji derler buna dedigimi yap. Daha çok bozulacak. Küfür etsen o kadar bozulmaz. Kibarligini hic kaybetme sakin
Hoca haklı bence
Niye
Türkçeyi çoğu öğrenci bilmiyor
Maalesef öğretmenler çok yetersiz. Mesela yazdıklarında hem anlatım bozukluğu hem yazım yanlışı var. Noktalama işareti de cabası
Bakalım bendeki hatayı bulacakmısın?
Bence sen önce soru ekini ayrı yazmayı öğren :)
😂😂
Yaşınız kaç atandinizmi hocam
Yok yorum yapar mısınız
salla gitsinn