Nekadar kazaniyorki mutahitler demissiniz bende dedikmi mutahitligin bir maasi yoktur kazanci belli olmaz insaat yapip satan adama mutahit denir dedim anladinmi yani ticaret yapiyor senede 5 daire yapip satan mutahitin kazanciyla senede iki blok yapip satan mutahitin kazanci ayni degildir benim yorumlara bakmama gerek yok sordugunuz soru ortada sorunuza bakip cvp veriyorum
Adam boşuna müteahit olmamış uyanıklığa bak Beleşe metres tutuyor
0
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşkım çok varki böyle çalıştıran 🤷🏼♀️mühendis yanında da çalıştım ben daha önce ve hiç metresi falan olmadım ayrıca bakireyim guzelimde adam hicbirseyde yapmadı bana yorumları okuyup soruma cevap bekliyorum?
Daha önce çalıştım bir şey olmadı mühendisti adam ve 40 yaşındaydı hicbirseyde yapmadı bana sadece 1 kere yanlış anlama güzel kızsın sana yururdum vs demişti p kadar
Ailem yok kaybettim. akrabalardasahip çıkmadi 😔2 yıldır giremedim sınava işte çalışıp ev geçindirmektensonra bende bu tarz iş oldugunu öğrenince dedimki hem çalışırım hem okurum yanisinaca hazirlaniyim ☺️umarım adam kötü biri değildir korkuyorum 😔 ama başkada çarem yok 😔
Sordum ozellikle açık açık yok dedi yatılı isteme sebebim kimsem yok burada yeni taşındım dedi birde 34 yaşında evlenmemis kimsesi yok anladığım kadarıyla akşam eve gelince sohbet edecek biri olsun diye yatılı istiyormus
Sence gidiyim mı? Başka bir aile daha var yani baba ve 8 yaş çocuğu varmış evde tek ama adam çoğu zaman evden çalışıyor o daha sıkıntı bence? Bu adam en azından müteahhit en azından hergun gider evde durmaz diye düşünüyorum
Nasıl faydalanacak pardon? özellikle sordum öyle şeyler bekliyir mysunuz diye + ses kaydına aldım adamın haberi yok 😂tirnagimin ucuna zarar verse benim o eve niye gittigimin kanıtı ortada onun başı yanar 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mutahitlik demek insaat yapip satan insan demek maasli aylikli degildir nekadar kazandigi belli olmaz
Tüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim? Ve ne demek istediğini anlayamadim
Nekadar kazaniyorki mutahitler demissiniz bende dedikmi mutahitligin bir maasi yoktur kazanci belli olmaz insaat yapip satan adama mutahit denir dedim anladinmi yani ticaret yapiyor senede 5 daire yapip satan mutahitin kazanciyla senede iki blok yapip satan mutahitin kazanci ayni degildir benim yorumlara bakmama gerek yok sordugunuz soru ortada sorunuza bakip cvp veriyorum
Adam boşuna müteahit olmamış uyanıklığa bak
Beleşe metres tutuyor
Aşkım çok varki böyle çalıştıran 🤷🏼♀️mühendis yanında da çalıştım ben daha önce ve hiç metresi falan olmadım ayrıca bakireyim guzelimde adam hicbirseyde yapmadı bana yorumları okuyup soruma cevap bekliyorum?
Müteahit kazancının bir sınırı yok ki
Her an da batabilir böyle bir durum
İki yazdığını da anlayamadım açıklar mısınız
10 bin maaş o pozisyon için iyi
Öğrenciysen fazlasıyla da yeter ama kendinden ödün vermezsen
Tüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim
Kendinden ödün vermeden derken anlayamadım
Senin işin sor kızım biraz safa benziyorsun sana kolay gele
Ya lütfen korkuyorum 😔 yardımcı olur musunuz 😔
Ne diyeyim her akşam birlikte aynı evi paylaşacaksınız
Her an her şey olabilir kızım
Diğer ise mı gidiyim peki sence? İse baalamazsam sokakta kalacağım ama😔
Diğer ev de sıkıntılı
Sana şunu diyeyim erkek olarak her an her şey olabilir sen bilirsin bir şey diyemem
Yatılı kalma sen de
Daha önce çalıştım bir şey olmadı mühendisti adam ve 40 yaşındaydı hicbirseyde yapmadı bana sadece 1 kere yanlış anlama güzel kızsın sana yururdum vs demişti p kadar
Yatılı kalmayıp asgari ücret işte çalışıp çalıştığım parayı yks kitaplarıma mı yeme içmeye mı kiraya mı faturalara mı ilaclarima mı yoksa 30.000₺ borcuma mı veriyim?
Karar senin kolay gelsin
Ne yapıyim 😔?
Sen ne iş yapıyorsun ki 🤔 madem senin yanında çalışıyim 😂
Git yatılı kal o zaman
Yaz anlatırım özelden
Gündelikçe 10 bin maaş veriyorlarsa harika hayırlı olsun :D
Yatılı iş tatlım 😂yatılı işlerde maaş bu şekilde gündüzlu çalışırsan asgari ücret
Evet aynen kesinlikle öyle hayırlı olsun :D
Sssfddfxxf umarım sadece ev işidir
Özellikle sordum farklı beklentiniz var mı diye yok dedi 🤷🏼♀️
Yasin kaç ve şartları ne kaç sast caliscan
20 yasim iş yatili ve Max günde 3 saat 3 öğün yemek temizlik ütü bu kadar , tüm gün derslerimede vaktim olacak yani 💃
Ohooo sdnno şehirde ubiv mu okuyin
Anlamadım 🤔
Sen sehir disinda univ mi okuyin.
Anlamadım desem soruya cevap ver sen soru sorma
Üni sinavi hazırlanıyorum !
Maaş iyide kimse hem yatacak yer verip hem temizlik için o kadar maaş vermez
Veriyorlar aşkım araştır sen , ayda 100 bin kazaniyormis müteahhitler
Peki niye onun evinde kaliyo
Akşam işten gelince yalnızım canım sıkılıyor 2 sohbet ederiz dedi? Şehire yeni taşınmış kimsesi yokmuş 30 yaşında adam 🤷🏼♀️
İyide sen univ hazırlık yapıyorum dedin 17. 18 vs yaşındasın niye aile ike kalmiyon
Ailem yok kaybettim. akrabalardasahip çıkmadi 😔2 yıldır giremedim sınava işte çalışıp ev geçindirmektensonra bende bu tarz iş oldugunu öğrenince dedimki hem çalışırım hem okurum yanisinaca hazirlaniyim ☺️umarım adam kötü biri değildir korkuyorum 😔 ama başkada çarem yok 😔
Başka isteği yoktur umarım
Sordum ozellikle açık açık yok dedi yatılı isteme sebebim kimsem yok burada yeni taşındım dedi birde 34 yaşında evlenmemis kimsesi yok anladığım kadarıyla akşam eve gelince sohbet edecek biri olsun diye yatılı istiyormus
Eeee ne zmn gideceksin evine
Sence gidiyim mı? Başka bir aile daha var yani baba ve 8 yaş çocuğu varmış evde tek ama adam çoğu zaman evden çalışıyor o daha sıkıntı bence? Bu adam en azından müteahhit en azından hergun gider evde durmaz diye düşünüyorum
İkisinin de maaşı aynı?
Muteaahahdude git. Ne zmn gel dedi
Sen niye bu kadar soruyorsun? Müteahhit mı yoksa 8 yaş çocuğuyla yaşayan adamın hem çocuğuna bakıp hemev işleri 10.000₺ ikiside?
Müteahhit
Niye?
Olgun belji evlenirsin.
Saçmalama adam benden 10 yaştan fazla büyük isim olmaz + ben okuyup kendi paramı yiycem
Enin ol o seni faydalanır
Nasıl faydalanacak pardon? özellikle sordum öyle şeyler bekliyir mysunuz diye + ses kaydına aldım adamın haberi yok 😂tirnagimin ucuna zarar verse benim o eve niye gittigimin kanıtı ortada onun başı yanar 😘
Sdadcfxdvgdc sen öyle san..
Avukat çok yakınım var işinde uzman , sen tüm yorumlar oku cvp ver sen öyle san
Sssffsfgch 10 do k ya bakar
Anlamadım..