Sınıfımda çok zeka eksikligi olan insan var ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben meslek lisesinde okuyorum yaş 18 derste kilotunu açan sınıfta sigara içen yerde cam şişesi kıran sınıfta şu ana kadar 30 dan fazla cam şisesi kırdılar tenefüste tuvalette işeyenlerin kapısına tekme atan sınıfta çakmak yakan her gün kavga eden kişiler var bende bunlar gibi olucagıma asosyal olmayı tercih ediyorum bunlar cidden neden böyle okulda tek bir kişide değil böyle tipler çok ve hep birbirlerine küfür ediyorlar birbirlerine kalem fırlatıyorlar sizce neden böyleler sebeb özürlü olmalarımı yoksa onlar normal zekada benmi üstün zekayım yaptıkları şeyleri çok saçma buluyorum birde 12. sınıfız kaç yaşına gelmişler hala çocuk çocuk hareketler yapıyorlar okulu hizaya sokamam ama sınıfı hizaya sokabilirim 1.94 1.95 boylarında 82 83 kilo civarı sessiz sakin kendi halinde biriyim sınıfın en uzunu ve en güçlüsüyüm sınıfta böyle ergen ergen hareketler yapanları sizce döve döve hizayamı sokmalıyım bana bir zararları yok ama huzurumu bozuyorlar yoksa dövmeme gerek falan yokmu yoksa bunlar anca dayaktan anlar bir güzel dövüyimmi hepsini sizce ne yapmalıyım düşünceleriniz neler?

Sınıfımda çok zeka eksikligi olan insan var ne yapmalıyım?